Autor: Novosti

Info
03.06.2017.
22:18
Skoro svako drugo neprivatizovano preduzeće u poslednje tri godine je - otišlo u stečaj.
  • Zeljko

    04.06.2017 07:43
    Dejane
    Sve si lepo rekao samo mislim da tvojim odlaskom njih nikako ne kaznjavas. Bas naprotiv, mislim da ih nagradjujes.
  • Dejan

    04.06.2017 02:18
    Mi, mlađe generacije, nećemo Vam nikada oprostiti ovo čudovište od države koje ste napravili. Od takve lepe zemlje, prelepe zemlje naše, napravili ste smetlište, izvoršite jeftine radne snage i propalih poduhvata. Slobodno u novom ustavu napišite da se zove "Indo-Kina Evrope", jer ne zaslužujute ni geografsko određenje. Od ponosnih radnika, i samoupravljanja, dospeli ste do toga da sami ne znate ni pertle da zavežete. Svaka čast ovim hrabrim radnicima, ali na žalost, premalo Vas je. Jašite svojim besnim kolima, poluispucalim bulevarima, i uživajte u zapuštenoj i uništenoj prirodi. Možda će Gospod da vam oprosti, ja nikada neću. A jedini način na koji mogu da vas kaznim je taj da odem odavde, i nekoj drugoj, odgovornijoj državi obnavljam ekonomski i biološki fond.
  • Pokemon

    03.06.2017 22:58
    Glasali ste - gledajte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna