Autor: 021.rs

Info
05.06.2017.
08:17 > 09:51
Promet u najvećem maloprodajnom lancu na zapadnom Balkanu opao je 20 odsto, a vodeći dobavljači, korporacije "Adris" i "Atlantik", najavili su da nema razrešenja bez otpisa znatnog dela potraživanja.
  • Ema

    05.06.2017 14:19
    Zanimljiva analiza. Autor je uočio da je Hrvatska nacionalizovala firmu, a nije prihvatila dugovanja kompanije. Suprotno legislativi Evropske unije, baš kao i same Hrvatske. Tržište nije prihvatilo ponašanje države i to je razlog zašto je promet u maloprodajnom lancu opao za čak 20 odsto, verovatno i više. Vladajuća stranka je previše štiteći dobavljače kupovala glasove za županijeske i lokalneizbore, juče završene. Sada prerdstoji znatno teži deo posla, dogovor sa kreditorima, ali je uzgubljeno dva meseca. Biće čupavo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna