Autor: Novosti

Info
13.06.2017.
16:30 > 18:11
Kredit koji se danas čini izuzetno povoljnim veoma brzo može da se pretvori u svoju suprotnost.
  • White Power

    14.06.2017 10:06
    Niko sa sigurnoscu ne moze prognozirati trend kamata. Sve je u domenu logicne pretpostavke i nagadjanja.
    U slucaju nekog globalnog sukoba, kompletna "logicna" prica pada u vodu.
    A sto se srpskih strucnjaka tice, sasvim sam siguran da pojma nemaju.
    Kao ni 2007., na primer, sto ni sanjali nisu kakva kataklizma ce se dogoditi na globalnom planu.
    Stambeni krediti jesu najpovoljniji nego ikada do sada, kamate na stednju su manje nego ikada, kamate na pozajmice najmanje u istoriji i generalno je novac "nikad jeftiniji". To nece ostati zauvek, ali skok euribora na 2,3 ili vise % u nekoj bliskoj buducnosti nije realan, jer bi onda na nekom nivou potraznja za novcem stala, a onda kamata ponovo mora dole i tako u krug.
  • Nervirach

    14.06.2017 09:37
    Komunista, koje valute? 50 godina je koliko ja znam strmoglav, cak i u ono zlatno vreme je bio stari-novi dinar, pa Slobodanova hiperinflacija... Ono sto mene ljuti je kada se i desi (to je mesetarski) da dinar ojaca zasto to ne prati i cene? E, to ne moze. Sto se tice onog starog i novog dinara osamdesetih, to je selektivno ili kratko pamcenje? Avramovicev dinar ne racunam jer je to bilo po direktivi preko noci zaustavljeno jer su se pre toga iznosile pare).
  • Limanac

    14.06.2017 00:20
    Znači, stručnjaci iz Novosti su prorekli da će iduće godine porasti Euribor, pa je to izazvalo opštu zabrinutost? Ljudi, pa ovo nije nikakva vest!! Naravno da euribor neće doveka ostati negativan!!!
  • Komunista

    13.06.2017 23:02
    Vrli zapad
    Ne brinite se. Sad će za par meseci veliki strmoglav valuta. Demokratski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna