Autor: agencije

Info
20.06.2017.
07:21 > 08:19
Američki student koji je prošle nedelje pušten iz Severne Koreje u komi, Oto Vambir (22), umro je u ponedeljak popodne.
  • @NN

    21.06.2017 17:56
    Teško da je ta teorija zavere validna, jer su ga iz Severne Koreje pustili posle samo 17 meseci iz zdravstvenih razloga, što znači da je već tad bio u jako lošem stanju. Za antisevernokorejsku propagandu bi bilo dovoljno napraviti i vest o užasnom mučenju koje je pretrpeo, tako da će pre biti da je lik samo podlegao moždanim povredama. Nije da svaka druga država ne manipuliše vestima, samo kažem da je ovde to slabo verovatno.
  • NN

    20.06.2017 21:43
    @@Maxa
    A sta, sestro, ako su ga ameri koknuli kada je stigao kuci? Da bi okrenuli javnost protiv Severne Koreje kao deo pripreme za invaziju, pritiske,...

    Naravno da 15 g rada itd da je preterano I da ovi u s. koreji nisu normalan svet.
    Ali, ne zaboravimo da ameri su majstori maniplacije medijima (ne smemo zaboraviti istoriju da nam se ne bi ponovila). Oni su 1904?? kada su napali (tada spansku) Kubu u novinama navodili da su kubanci potopili im brod. Znamo svi za Perl Harbor. Da li znate za the Bay of Tonkin pre pocetka vijetnamskog rata. Ista laz kao za Kubu. CNN je prenosio kako su iracki vojnici u Kuvajtu skidali bebe sa inkubatora. Posle je ta devovcica, koja je svedocila, priznala da je lagala. Kci jednog ambasadora. Pre nego sto su krenuli 2003., govorili su da Sadam ima oruzje za masovnu destrikciju. Nigde dokaza. Ovo je sve pomenuto u seriji Oliver Stone's Untold History of the USA. Ne znam da li je ima u Srbiji.
    Lep ozz
  • gari

    20.06.2017 16:44
    Niko ovde nije obožavalac Severne Koreje, nego je on išao u stranu zemlju i svesno kršio njihova pravila. Jel bi se ti usudio možda da odeš tamo, i da se tako glupiraš? Ja ne bi. Da nije možda mislio da može da smatra da su tuđa pravila apsurdna i za njega nevažeća jer je Amer... (Samo kažem, inače nemam ništa protiv Amerikanaca.)
  • @Maxa

    20.06.2017 13:37
    Da, potpuno je normalno da se zbog glupe opklade i pokušaja krađe postera dobije 15 godina zatvora i prinudnog rada, i da klinac od 22 godine umre pod sumnjivim okolnostima. Sve vas obožavaoce Severne Koreje bih poslala tamo na jedno godinu dana, da uživate u slobodama i ljudskim pravima ove divne zemlje.
  • Maxa

    20.06.2017 09:18
    A pri tome niko ne spominje izjavu prijatelja da se Otto Warmbier kladio sa njim da ce otputovati u Severnu Koreju, skinuti im poster i vratiti se u Ameriku.

    O tome naravno necemo slusati, jer vest treba da izazove zgrazavanje....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna