Autor: Tanjug

Info
23.06.2017.
09:24
Nekolio stotina građana okupilo se na zagrebačkom Trgu maršala Tita, kako bi poslali poruku da se tom trgu ne sme menjati ime.
  • Mlada vojvođanka

    24.06.2017 06:00
    Stasala generacija mega-giga-singa-fon-bljuc obrazovanih - hvala svevišnjem još nam je divno, kako će tek biti ljudima za 25 godina(ako ne bude III svetske vojne) mila moja majko!
  • Vrabac Podunavac

    23.06.2017 20:13
    Sila jaka
    "Nekoliko stotina građana" - čitaj: šačica jugonostalgičarsko-sorosoidnih daveža...
  • Indijanac

    23.06.2017 17:37
    @Kraljevic
    Slažem se sa Skojevcem u fulu, ali evo Kraljeviću i jednog malog dodatka: potražite svedočenja građana Vojvodine kojima je oduzimana zemlja nakon 1919. godine. Podsetiću vas, to je radio NJKV Ujedinitelj Acika Karađorđević. Otud i ova anegdota:
    Posle Velikog rata dođe kralj Aleksandar u jedno selo u Vojvodini. Poređali se najbolji domaćini da ga dočekaju, uglavnom stariji. Rukuje se sa njima kralj i jednog upita: "Pa, kako vam je u novoj državi?" Odgovori mu deda: "Fala na pitanju, nije loše, al' za vakta vašeg pokojnog oca Franje-Josipa bilo je bolje!".
  • Skojevac

    23.06.2017 16:25
    Kraljevicu, da nije bilo komunista, ti bi ove svoje mudre misli mogao samo da urezujes u stenu, na pauzi od 5 min izmedju dve smene u nekom sleskom rudniku jer bi kao pripadnik nize rase u 3.Rajhu mogao samo to da radis, ako te pre toga neko ne umlati na ulici jer si neodgovarajuceg porekla.
  • Kraljevic

    23.06.2017 13:43
    komunisti
    Koministi su u stvari pravi fasisti jer jedina razlika izmedju njih se ogleda u tome sto su fasisti od pljacki, mucenja i ubistava zastitili barem imucne ljude njihove nacionalnosti dok su komunisti to cinili svim imucnim ljudima bez obzira na njihovu nacionalnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna