Autor: Politika

Info
25.06.2017.
07:00 > 06:25
Iz spiskova 100 najvećih poreskih dužnika fizičkih i pravnih lica, koje Poreska uprava periodično objavljuje, vidi se da su njihovi dugovi nastali pre pet, pa i 10 godina, ali da i dalje manje-više normalno žive i rade.
  • Petar

    25.06.2017 18:42
    ..pa što ne sredi...
    Pap uporno nešto pametuje, a nije ništa uradio kao direktor poreske uprave zajedno sa svojm prijateljom Dinkićem. Za Đerđa Papa je bolje da ćuti....
  • Nervirach

    25.06.2017 14:46
    Razumeo si, naravno da ima al taj dohodak ne prijavljuju. A sto se tice obaveza, s kim si takav si. Podobni prolaze na tenderima.(bilo i ostalo)
  • Ninica po stoti put

    25.06.2017 13:59
    Zar je toliko veliki problem da porez na plate i plate budu uplacivane zajedno svaki mesec ?Tako bi radnici imali redovne plate a gazde koje nisu sposobne kljuc u bravu....Licno meni je gazda zakinuo 13 plata sad smo na sudu pa cemo videti...
  • Komunist bez partije

    25.06.2017 10:44
    Partijac da mi upravlja ?
    "Najbolje" da radimo sve kao zapad. Pošto je "uspeh" njihovog društva očigledan.
    Neko drugi da ti upravlja imovinom i finansijama? U Srbiji? Pretpostavljam, licenciran partijac.
    Kao što će licencirani partijci imati dozvole da prodaju marihuanu u automatima.
    I da vode zgrade. Znamo kako će sve to u Srbiji završiti.
    Masovno u barakama. Spremni za rad po pozivu, preko Agencija koje te prodaju.
    Naravno, licenciranih, partijskih. A pljuvali ste komuniste...
    More...
    Naravno, ubeđen sam da će nam naša voljena i sa opštenarodnom podrškom Njegova Ekselencija sve navedeno omogućiti, po savetu svojih zapadnih prijatelja, koji se, zasad, u strahu od Rusa, ne usuđuju da nas bombarduju, ponovo.
    Naši "veliki prijatelji" i njihovi recepti za gubljenje naše socijalističke imovine koja je preživela njihovo bombardovanje.
  • Nisam razumeo

    25.06.2017 10:39
    Nervirach
    Da li to znači da državni sektor redovno izmiruje sve svoje obaveze , ukjlučujući i poverioce?
    Ima li medju njihovim zaposlenima "milionera"?
  • Nervirach

    25.06.2017 08:15
    Medju njima koliko ima milionera od pre neki dan?
  • anonymus

    25.06.2017 07:28
    Firme i pojedinci
    Ma to sto ovaj tekst pise to je zamena teza!A zamena je zbog toga sto se u poenti veli, da su gradjani u najmanju ruku -nesavesni!Naravno da ima i takvih!Medjutim, uzmite Beograd u precniku 50-60 km. spor GSP, treba stiici do radnog mesta a ta duzina je po nekad i 50km, vratiti se kuci, ako nisi prosli dan pripremio hranu treba je skuvati, potom ootici na saltere ili povaditi neka dokummenta, kopirati ih nekud predati cekati u redovima a sta tek reci oko cekanja po sudovima?Podizanje novca iz Banaka, a i one sebi su priustile rad od 9 sati, i to niko ne uskladjuje, vele to je liberalna privreda kao na zapadu, ne treba uznemiravati multinacionalne kompanije!Srbija je mentalno u mnogo cemu metafizicka!Da stvar bude cudnija da ovo sto pisem zna i nasa Vlada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna