Autor: Beta

Info
25.06.2017.
11:45 > 11:28
Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija i Pokret "Za zdravu Srbiju" dogovorili su zajedničko opoziciono delovanje zbog "neophodne promene zabrinjavajućeg stanja u Srbiji", saopštio je danas DSS.
  • steva

    25.06.2017 17:34
    U Novom Sadu Veljina stranka ne postoji više. DSS sa prokuženim i večito pijanim Borkom ne može ni 20 glasova da skupi jer sve što vredi razišlo se, pasiviziralo ili odselilo a stranka koliko se čini čestitog Stamatovića je locirana samo dole oko Čajetine i ne dalje.
    Ova koalicija za Novi Sad važna je kolko i koalicija stranaka severnog kipra. NE POSTOJI, CRKLO i NIJE ODAVDE ukratko rečeno.
  • Мунгос

    25.06.2017 13:57
    @ Promena,
    Одлично си ово написао, потпуно се слажем са тобом. Штета што си Трол.
    Иначе, као коментатор, могу да кажем да Стаматовићева фирма „За здраву Србију“ има одличан назив, привући ће све људе жељне здравља.
  • veternik

    25.06.2017 13:31
    o zar ponovo ilic mr velimir....
  • Brass Eye

    25.06.2017 13:09
    Hahahaha ... kakav mix propasti. Naručena opozicija od dear lider-a Vučića.
    Svi so oni bili u lancu vlasti nekoliko godina nazad i nisu postigli ništa. Pljačkali i muljali kao i ovi sadašni hoštapleri sada.
  • Promena

    25.06.2017 12:39
    Kako ljudi ne žele da prihvate činjenicu da su bivši, da su izlizani, potrošeni, providni i nevidljivi. Kome oni mogu reći nešto pametno, a još manje učiniti? Imali su tolike šanse i šta...? Nisu oni nikakva snaga, niti mogu biti. Još se u Srbiji nije pojavio taj (još jedan) koji će uneti svežinu promene i poverenja, ne samo nade nego i konkretnog realnog ostvarenja te promene. Ali, takav jedan ako i postoji, taj je primoran da deluje u ilegali ( za sada), jer se zna kako u ovoj kriminalizovanoj državi(!?) prolaze oni koji misle svojom glavom. Zapravo, ne može se ništa promeniti na bolje, dok se ne promeni nivo svesti kod mase. Nažalost, svi (ili većina) koji imaju viši nivo svesti, odlaze odavde da ih živo blato ne bi uvuklo u sebe i poništilo.

    Ko ovima još može išta verovati!? Njihove reči nemaju nikakvu težinu čak ni za njih same, jeftine su, ne koštaju ništa, te ih nesebično prosipaju oko sebe. Jedina briga im je da uhlebe sebe i da ne potonu u potpuni zaborav, koji bi za takve bio ravan izumiranju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna