Autor: N1

Zabava
27.06.2017.
23:00 > 21:37
Prošlo je tačno 50 godina od izuma bankomata, koji je prvi put upotrebljen u Londonu.
  • Vedran

    28.06.2017 12:32
    Nemoj mi molim te o "elektr.bankarstvu" spomenute banke jer to je i dan danas takva sprdacina od intern.bankinga cekam po 7 dana da neko proknjizi prilive i kad zovem kazu: ah mi prvo pravna lica pa onda privatnike...dok sam sad u Telenor sledeci dan mi dodje priliv iz inostranstva.
    Ko je imao 2004 bankomat? Ne pricaj bulaznosti, samo Societe i to si morao da imas VIsa karticu jer sa AMEX niti Dinners niti NLB ili bilo kojom drugom a da nije Visa nisi mogao da dizes.
    Jedva sam se resio Erste i tih banaka nemoj molim te meni da pricas o karticama.
    Sramota nije narod kriv nego banda iz narodne banke koja i dalje provodi komunisticki sistem carina, placanja dinarima itd. Da o w.unionu ne govorim sta izvode.
  • Vojvodina Republika

    28.06.2017 11:16
    @Vedran
    Ne iznosi neistine - 2004. je Novosadska banka a.d. Novi Sad (sada Erste Bank a.d. Novi Sad) u ponudi već imala elektronsko bankarstvo za pravna lica, a bankomate na nekoliko lokacija u centru - zgrada Arene, sadašnja "Galens" zgrada u izgradnji itd. itd.)
  • Sat

    28.06.2017 09:05
    Vedran
    Vedrane ko ti drma kavez?
  • Vedran

    28.06.2017 07:14
    U Novom sadu sam 2002 godine trazio 1 jedini bankomat nije ga bilo. Tek 2004 Societe banka u centru i to je bilo to morao sam da idem do Osijeka u Raiff. banku da dignem pare. Tek onda sam isao u BG. u centru u banku bio je jedan i to uzimali proviziju. Da neko prihvati kartice? Zaboravi. Bili ste jos na dial upu sa Internetom. Sramota.
    U Sloveniji su zabranili da kad dizes pare na bilo kojem da ti uzimaju proviziju i svima su za 3 godine vratili pare banke koje su naplacivale proviziju a to je zakonom bilo zabranjeno. Ah dobro meni kaze komsija: ma ti di zivis sada? hahaha jedva cekam da odem previse provincializma i nekulturnog ponasanja da o zavisti, zlobi, tracevima, ljubomori itd. ne govorimo. Odakle ta zloba a ljudi te niti ne poznaju niti su ikad 2 reci progovorili samnom kamoli o bankomatima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna