Autor: Novosti

Info
15.07.2017.
17:03
Iako se deo građana energično protivi obogaćivanja turističko-ugostiteljske ponude kroz plutajuće objekte na vodi, prvi splav nići će uskoro na jezeru broj jedan, takozvane "Begejske petlje", u centru grada.
  • Nenad

    17.07.2017 16:35
    @korupcija Izvini, jel bi hteo malo da mi popusis kurac?
    Debilcino, jel si citao teks slucajno ili si odmah prionuo da seres u komentaru? Pa vidis da se jebeno ceo Zrenjanjn protivi toj izgradnji splava jer nam NE TREBA!
    JEBO TE STRAND 100 PUTA U GLAVU TU RETARDIRANU.
  • farsa

    15.07.2017 19:06
    a od kuma splav
    Inspektor Jovanov obmanjuje javnost. Suđenje je bilo čista farsa, režirana od strane lokalnih spsovaca, koalicionih partnera i kontrolisanih službi.Sve je zabeleženo i jednom će se proučavati kao sraman primer korupcije. Kakav crni investitor?! Adžić iz Voda Vojvodine i kafedžijin kum Bulajić iz Zr skupštine su već odleteli sa funkcija, al se mnogi prave da je sve ok - predsednik suda, bar dve sutkinje, bar dva tzv tužioca, kojekakvi načelnici, mnogi novinari itd....Ko dozvoljava sebi da brani ovu idiotariju neka što pre sebi pomogne, jer će u suprotnom i dalje biti beslovesni objekat za manipulaciju.
  • korupcija

    15.07.2017 17:29
    Mukice zrenjaninci mislili da ce biti spaseni. Ugledni clan zajednice je dobio dozvolu. Ili nije, sto ga nece spreciti. Pa nista, kad vam jezero postane ploveca kanalizacija, a vi dodjite da se okupate na strandu. Na suncanje zaboravite, nema peska gde se moze spustiti peskir.
  • Deks

    15.07.2017 17:16
    Svaka čast građani Zrenjanina! Ustrajte u vašoj borbi za odbranu Vojvodine od "splavarske kulture" koja na žalost uzima sve više maha širom Vojvodine a malo je onih koji jos se suprotstavljaju. Od toliko sadržaja koji su mogući na tom prostoru zar baš mora da bude postavljen splav sa narodnjacima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna