Autor: Insajder

Info
18.07.2017.
11:54
Dok radnici fabrike Fijat Krajser iz Kragujevca štrajkuju već 16. dan, predstavnici Vlade Srbije sada već po više puta dnevno pozivaju da se sedne za pregovarački sto.
  • Mile

    18.07.2017 19:35
    Sudbina svih tajnih ugovora je gotovo identična ovim kragujevačkim a to je kolaps. Robovski uslovi rada u kragujevačkoj fabrici su neizdrživi a za njihov menadžment poslovanje bez tzv "posticaja" nezamislivo. I zbog toga politika subvencionisanja doživeće svoj kolaps jer ni jedan iznos neće biti dovoljan da "zadrži" tzv investitora.
  • Predragg

    18.07.2017 16:10
    Salamander,otkud mislis da su politicari dobili sicu? Dobili su puno,garant 10-40 % od drzavnih (naravno,nasih)para otislo je na tajne racune,u etapama i piramidalno. Balkanski politicari tako funkcionisu.Smeju nam se u lice i uriniraju po nama.
  • u prolazu

    18.07.2017 15:49
    Zašto niko ne sme da objavi da je radnicima u štrajku stigla i podrška sindikata radnika FIAT-a iz Italije?
    Postoji li slobodno novinarstvo?

    Na osnovu ove podrške, koja jeste stigla, kako zvuče izjave državnih lelemuda?

    Zaključite sami.
  • sram vas bilo

    18.07.2017 15:18
    Tajna je jer je štetan po državu Srbiju, i zaposlene u Fijatu.
    To što današnja vlast traži od zaposlenih da "pokažu malo ljubavi prema Srbiji" je najmanje odvratna poruka a pre svega nemoralna. jer radnici u štrajku nisu besni, već gladni.
    Krajnje je vreme da politička bagra pokaže ljubav prema Srbiji, malo manje kradu za sebe i omoguće zaposlenima u Fijatu, Goši.... minimalne uslove za život dostojan čoveka.
    Uzgred zbog neplaćenih računa radnicima u štrakovima kucaju izvršitelji.
  • Salamander

    18.07.2017 14:40
    Subcencije Fijat-u
    Su potrosene.
    To je isplacivano os kredita MMF
    To je zaduzili nas decu unuke i praunuke...
    Politicari su dobili svoju sicu
    Na nasoj grbaci

    Show must go on!

  • Fgjjj

    18.07.2017 14:30
    Prosto je neverovatno zatupljujuća činjenica koliko svi partijaši iz sns sps koalicije isključivo trtljaju ono što im veliki vođa zapoveda. Svi isto. Identično istovetne rečenice. A još veći mi je blam da sve to čitam i kontam kako narod sve to guta li guta. I guta i guta i guta. I proguta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna