Autor: Radio Srem

Info
19.07.2017.
22:45 > 20:27
Udruženje za medijsku afirmaciju "Mat" organizuje Međunarodni festival kratkometražnog filma pod nazivom "Short cut", od 8. do 10. septembra, u Inđiji.
  • Orwell Vegan

    20.07.2017 10:51
    Istina
    U Srbiji se desava novi fenomen koji se zahuktava kao svojevremeno ijada fenomen. U svakom gradu i selu, pa i mesnoj zajednici, osniva se tamo neki filmski festival. Neko bi pomislio da kod nas kinematografija zivi svoje zlatno doba, ali nije tako. Na konkursima redovnu podrsku dobijaju dobro utabani autori i produkcije, a njihovi rezultati se vide, odnosno ne vide. Javni servisi takodje isto rade. Vec sada ima daleko vise festivala godisnje od filmova koji se snime u godinu dana. Sa druge strane, dobiti podrsku za ozbiljan projekat nije moguce, a ministarstva ni sekretarijati i ne odgovaraju na emailove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna