Autor: Dojče vele

Info
19.07.2017.
22:28 > 22:49
"Dojče vele" je stupio u kontakt sa glumcem Andreasom Kaufmanom, čija slika se našla uz tekst u Politici u kojem se napadaju "agresivne feministkinje" i koji najavljuje tužbu.
  • Мунгос

    19.07.2017 23:57
    Овај Кауфман има шансе да одигра своју животну улогу. Имао је срећу што се неки новинар дрзнуо да злоупотреби његов лик и дело. А видимо и Дојче Веле се заузело за њега.
    Али ипак не препоручујем му да долази у Нови Сад. Док објасни овим феминисткињама да није то он, одоше…..
  • pera

    19.07.2017 23:53
    ..
    Svi se nesto obracaju odgovornom uredniku Politike, kao da ne znaju iz cijeg kabineta
    stizu sve direktive vezane za bilo koji mediji u Srbiji.
  • profa

    19.07.2017 23:32
    trebalo bi
    Trebalo bi uvek pisati "nekada ugledni list Politika" jer sada od ugleda nema ništa
  • evgenije

    19.07.2017 23:08
    Pre neko veče iz dosade pred spavanje vrtim kanale i naletim, mislim da je bio neki od Pinkovih kanala, sedi neki stariji lik u studiju u toku Dnevnika i prosipa bezgraničnu ljubav i hvalu o Aleksandru Vučiću. Baš je onako napadno pljuvao sve koji ne podržavaju politiku AV-a, dizao ga u nebesa. Baš je bilo bljutavo i odvratno to gledati i slušati, ali me interesovalo ko je taj lik pa sam čekao hoće li ga viditelj osloviti imenom, da vidim ko je u pitanju. U jednom trenutku pojavi se onaj kajron ili kako se to već zove na kojem piše "Žarko Rakić, v. d. glavnog urednika lista Politika". Tako da ovaj Nemac ima moju punu podršku da što više na sudu ojadi i uništi Politiku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna