Autor: 021.rs, UNS

Info
20.07.2017.
21:35 > 21:48
Udruženje novinara Srbije utvrdilo je da "Politika" ima još jednog fantomskog komentatora - Petru Nožicu "porodičnog terapeuta i psihijatra iz Sarajeva".
  • Ja

    21.07.2017 15:24
    Mišljenje stručnjaka
    Donald Trampić, stručnjak za medijske manipulacije, PR i marketing iz SAD-a: "Na osnovu svog višedecenijskog iskustva, smatram da se dnevni list "Poliika" bavi plasiranjem lažnih vesti. Žena mi je sa prostora bivše SFRJ, te pratim ovdašnju štampu. Sve pucate od lažnih vesti! Svaka čast retkim izuzetcima".
  • Mastodont

    21.07.2017 10:05
    @Deja Udruženje očeva

    Sudeći po opštoj kulturi, uljuđenosti, a pogotovo reakcijama na ove slučajeve nasilja, skoro mi deluje verovatno da je u svih tih 90% slučajeva koje spominješ poveravanje starateljstva majci objektivno bolje rešenje. Ne zato što su žene nešto značajno superiorne u podizanju dece, nego što kod nas zapanjujući broj nasilnih, primitivnih goveda pravi decu.
  • Goša

    21.07.2017 09:22
    @Brus
    Isto tako žena nikad, ama baš nikad ne može da ostane u drugom stanju da nema sperme MUŠKARCA, u bilo kom obliku! A sve više je žena koje noću ne ustaju nego to rade muškarci
  • Brus VIlis

    21.07.2017 08:41
    @Deja Udruženje očeva
    "Internet je prepun lažnih profila i niko, ama baš niko ne reaguje na tu činjenicu?" Ma ozbiljno, da ne bi možda hapsio lažne profile? Sporne tekstove je objavila Politika, a ne Njuz portal, mada priznajem da je sad već diskutabilno ko uživa veće poverenje čitalaca. A kad već ističeš procente i činjenice, evo ti nekoliko: muškarci nikad, ama baš nikad ne ostanu u drugom stanju i takodje ne nose dete u trbuhu ni 9 minuta, a kamoli 9 meseci. Isto tako je nemoguće pronaći muškaraca koji u 2 noću cedi mleko iz svojih grudi, pa sve to ponavlja 3 sata kasnije i tako u krug. Za sve ovo ti grantujem 100%. Tako da brale, ne nismo jednaki i nemaš ti pojma šta je diskriminacija.
  • Inspektor Višekruna

    21.07.2017 06:12
    ???
    Čast pojedincima, ali imam utisak, da većina novinara rade slične stvari. Anonimni "pouzdani" izvori služe da podkrepe stavove novinara.
    Čak i ako sagovornik postoji, pitanje da li su ga pažljivo saslušali i preneli!
  • terapeut

    21.07.2017 00:56
    Da li je Žarko Rakić na platnom spisku Siniše Malog?
  • Zoja

    21.07.2017 00:22
    Ovoga ima na svakom koraku - i nije samo nas nego globalni problem. Kamo srece da drzavom ne upravljaju jadnici - ovako nista...
  • Deja Udruženje očeva

    20.07.2017 22:53
    Kako god
    Internet je prepun lažnih profila i niko, ama baš niko ne reaguje na tu činjenicu dok sadržaji postova i komentara ne zasmetaju, najčešće, osobama koje se prozivaju u tekstu. Greška Politike je što nije proverila identitet autora, ali koliko i kakvih tekstova prolazi kroz druge novine ovo je potpuno besmisleno i ovo je klasičan pokušaj skretanja sa teme DISKRIMINACIJE MUŠKARACA - OČEVA!
    Godine 2013. u direktnom razgovoru sa tadašnjim direktorom Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu Radom Mitrović sam dobio podatak da u 96% slučajeva kod nas deca nakon razvoda pripadaju majkama. Po nekim mojim saznanjima taj procenat je nešto preko 90%. Najveći broj od tih oko 10% majke nisu želele da deca ostanu sa njima. Najgore od svega je što se ovakva statistika ne vodi ni u sistemu socijalne zaštite ni u pravosuđu pa zvaničan podatak ne postoji. Dodeljivanje samostalnog vršenja roditeljskog prava ocu na osnovu tužbe u nekom parničnom postupku koji traje od 6 meseci do 4 godine spada u domen statističke greške. Prema tome, autor može da se zove Pera, Milovan, Đoka, Persa, Jaroslava ili kako god, ovo su činjenice.
    A ako slučajno posumnjate i u moj identitet, potražite me malo po netu, imai tekstova i fotografija koje je objavio i ovaj portal koji je o ovoj temi vrlo podrobno pisao pre tačno godinu dana i na tome smo im zahvalni.
    Dejan Pavlović, socijalni radnik, predsednik UO Udruženja očeva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna