Autor: Tanjug

Info
21.07.2017.
18:44 > 18:56
Od Fijata smo mnogo više dobili nego što smo platili, rekao je danas Boris Tadić, lider SDS i bivši predsednik Srbije, navodeći da je za tehničko održavanje Zastave od 5. oktobra do privatizacije izdvojeno dve milijarde evra.
  • Gari

    21.07.2017 21:39
    ee Žuti
    Tadić bi najmanje trebao da priča šta su i kako su jer nisu ništa,kao ni ovi sad,ne mi smo glupavi i neznamo pod kojim uslovima je data zastava jedino ako nešto gospoda nisu prećutala ,što me nebi u ovoj zemlji iznenadilo,pošto ovde ministar vojni nije služio vojsku,a pre toga bio ministar rada a nikad nije radio,imaš gluposti koje nam ovi ili oni a isti su svi prodaju kao bolji život repriza RTSa sve rade, rade radi ličnog interesa i to je to,naravno da nam ne treba auto industrija mali smo mi da se petljamo sa takvim stvarima,zato imamo vodu za piće koju možemo izvoziti i netreba ju nam nikakve strane investicije,samo kinezima da prodajemo vodu za piće eto jedna obična stvar....eee ali nemože to neda MMF,možemo da motamo žice oko eksera po nekim šemama za auto industriju i tako neke gluposti gospodo političari vređate ovaj narod,imali smo među najboljim helikopterske glave koje je radila Utva Pančevo ...gde je sad nema je,imali smo najbolje rezne alate iz Jugoalata ..gde je sad nema ga,imali smo najbolje i dan danas u upotrebi zubarske stolice Jugodenta ..gde je nema ga sve je to nestalo nečijim neznanjem...sramotite se .
  • deda

    21.07.2017 20:59
    dobili vise, onako u filozofskom promisljanju ili ti je to mladjen d. protumacio ..kao dva minusa daju plus i tako...
  • Vojvosadjan

    21.07.2017 20:54
    Rece Kluni Dzordz.
  • Jezicke zavrzlame

    21.07.2017 20:04
    Mi i mi
    Covek je lepo rekao da su oni dobili vise nego sto su platili. I to je istina. Nisu platili oni, nego mi, svi gradjani Srbije!!!
    I pored svega sto nam od 2012 priredjuju Toma Diploma, Ivica Koferce (poznat jos i kao Tompus, Kale, znaci brdo i O sole Miljacko) i Vucic, koga ne znam kako bih nazvao, treba se setiti surovih cinjenica:
    Tadicu nisu bila dosta 2 mandata kao predsednika, nego se kandidovao i za treci, a DS nije imala nikog drugog.
    Dinkic, Djelic, Vlahovic, Pitic i ekipa tajkuna su obrstili tesko ranjenu srpsku privredu i banke gore no skakavci. Secerane za 1EUR, pretnje manjinskim akcionarima od lica koja su dobro poznata policiji, a jos bolje UDB-i, 1000EUR od akcija javnih preduzeca (ona Novosadjanka je promasila Dinkica kamenom, steta). Potpuno zatamnjeni ugovori o dodeli drzavnog novca i Velja Ilic koji za inat nece da kaze sta pise u Ugovoru za Koridor 10.
    Politicari postali vlasnici firmi, osnivali fantomske firme i zaduzivali ih kod banaka, knjizili zemljiste kod Hrama Sv. Save kao pasnjak i slicno...
    Usvojen je Ustav na referendumu koji je trajao 2 dana i za koji cak i Zoran Zivkovic tvrdi da je bio namesten.
    2004 i 2008 zbog Kosova je policija potpuno (namerno ili slucajno) izgubila kontrolu nad javnim redom na jedno krace vreme. 2008 je Tadic zbrisao u Rumuniju i odatle posmatrao kako gore ambasade.
    Da ima 20.000 karaktera za komentar malo bi bilo da se sve opise sta su radili
    Imajuci sve to u vidu, zapadne sile su podrzale SNS i to nam je sto nam je...
  • automobili

    21.07.2017 19:55
    šta će nam uopšte automobilska industrija i kako mi to možemo realno da se takmičimo sa svetom, a da nemamo robovske uslove rada za KV i VKV radnike kao "kompetitivnu prednost"?
    dajte da se posvetimo stvarima u kojima možemo biti konkurentni i koje možemo prodati. da smo se refokusirali na železnicu, radila bi i železara, da ste rasformirali tu automobilsku firmu, mogli ste da proizvodite nešto što je jednostavno i jeftino i što može masovno da se prodaje i na domaćem tržištu i u regionu (recimo motore ili bicikle).
  • Vladan

    21.07.2017 19:12
    Tako je to kad se nastavnik psihologije petlja u ekonomiju. Eto i tako vec decenijama, neki prosecni, neki ispod proseka, nekvalifikovani a pametuju. Mogu li bar jednom na vazna mestabda dodju pametni i kvalifikovani ljudi a ne mesije iz naroda??
  • cane

    21.07.2017 19:02
    svi ste isti ali Tadic je .. slabic,neradnik,ulizica ,licemer ..... i neka se vi ne pojavljuje jer je on kriv sto su ovi na vlasti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna