Autor: agencije

Info
22.07.2017.
13:31 > 14:01
U Auto-moto savezu Srbije (AMSS) kažu da je danas veliki priliv vozila na svim graničnim prelazima, a da je trenutno najveća gužva na Batrovcima.
  • General Grant

    22.07.2017 21:10
    Lideri u regionu. Nisu kadri ni granične prelaze da osposobe da iole liče na državu nego se sve više i više približavamo jedopartijskom getu.

    Nit obraza, nit sramote, puna usta laži i neograničena nesposobnost.
  • Limanac

    22.07.2017 16:46
    Samo BP
    Ka Hrvatskoj nakon naucene lekcije sa Batrovcima i Sidom koristim iskljucivo prelaz Backa Palanka. Nekoliko traka i terminala iako je alternativni prelaz pa nikad nisam cekao duze od pet minuta. Na Batrovce vise nikad.
  • Gagarin

    22.07.2017 16:12
    Pritisak
    Ovo sto se vidja na granicnim prelazima u/iz Srbije nije nista drugo nego vrsta pritiska na EU da Srbiju prime sto pre da bi imali slobodan prolaz. Prosle nedelje sam cekao "samo" sat vremena na Batrovcima - bile su otvorene dve od deset ili dvanaest rampi. Apsolutno neobjasnjivo i nedopustivo. Ne bi smela biti zatvorena niti jedna rampa u vrhu letnje sezone, ministarske glave bi morale padati za to!
  • Mišur

    22.07.2017 14:55
    Kad već čekaju...
    Ja bih ljudima puštao filmove, kad već tako čekaju. Digao jedno 2 velika LED ekrana, pa bar ovi bliži neka biraju, hoćeš film levo, ili film desno...
    A mogli bi biti i političko propagandni filmovi, da se iskoristi prilika.
  • za Herr Zivan

    22.07.2017 14:45
    kursna lista vozova
    na relaciji Srbija - Evropa NE POSTOJI. kako onda putovati vozom, recimo od Malmea do Beograda?...imali smo do devedeseti' godina dva voza dnevno na toj relaciji, plus "DR" dodatno za soc.-bracu u pravcu Budapest-Bukurest-Sofia....danas NE POSTOJI ni ta bedara od voza na liniji od Praga do Beograda; ukinuto pre par meseci zbog NETACNOSTI (!!!) Serbien, was ist das??? zalosno al' istinito. do pre drugog svetskog rata smo imali u Vojvodini najguscu zeleznicku mrezu u Evropi (!), nije bilo sela koje nije imalo zeleznicku stanicu. putnici, a pre svega ROBA se utovarala direktno sa salasa, sa njive i prevozila do fabrika il' odredista. svaki veci gazda je imao svoju privatnu prugu za prevoz repe, kukuruza, kudelje, usw. ( Dundjersko imanje Kamendin je bilo vezano uskim kolosekom sa stanicom u Stepanovicevu ).
    ICE
  • Zivan

    22.07.2017 11:56
    Ljudima nikada dovoljno pouke. Uporno satima čekaju na graničnim prelazma, posebno kod Batrovaca, umesto da na duža putovanja putuju vozom...
  • Putnik

    22.07.2017 11:23
    Na naplatnoj rampi Stara Pazova , u pravcu Beograda iz Ns , zadrzavanja i do sat vremena s velikim sansama da se to oduzi i na vise od sat vremena. a kolone su i po par kilometara. Ko ide iz NS za BGD , najbolje starim putem, za svaki slucaj da vam ne bi preseo put po ovoj vrucini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna