Autor: Beta

Info
26.07.2017.
19:41 > 19:52
Potrebno je bolje rešenje za finanasiranje mikro, malih i srednjih preduzeća (MMSP) u Srbiji gde ona stvaraju samo 32 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), dok u Madjarskoj, Hrvatskoj, Češkoj i druge daju 50 do 60 odsto, rekla je danas direktorka američke Agencije za razvoj (USAID) Dragana Stanojević.
  • Mile

    27.07.2017 14:47
    bankarski monopol
    Godinama o tome pisem ali sluha nema ni jedna vlast,jer imaju sa bankama drugaciju pricu.Zasto su ukinute stedno kreditne zadruge zanatlija? Fantasticno su mali privrednici preko njih poslovali,brzo i bez velike papirologije su dobijali sredstva ali ih isto tako sigurno i vracali. Niko nikog nije zavojao u crno. Dok je sad ovo poslolovanje preko banaka lepo i krasno, pa ko koga prevari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna