Autor: Reklamni tekst

Info
01.08.2017.
14:01 > 14:24
Danas na internetu postoji mnogo kurseva i obuka, ali ljudi koji žele da nadograde svoje formalno obrazovanje ne znaju za šta da se odluče, a da ne izgube vreme i novac.
  • Nervirach

    01.08.2017 15:45
    Sto se stucnih skola tice je zato sto ti profesori da ne predaju u skoli ne bi imali sta da jedu. Ipak negde neko i pita sta znas da uradis. Dokaz su vam Bogdan Suput skola, Akademija i silne skole koje predaju animaciju i fotografiju. Animatora ima samo DVA u celoj Srbiji. I to dvoje kada su videli kakva je situacija sa predavacima su sami ucili i to u ono strasno vreme bez interneta! Ostali su ni za sta. Ali bukvalno ni za prineti ovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna