Autor: Petface.net, Kurir

Info
02.08.2017.
08:15 > 08:23
Najmanje 15 vlasničkih pasa i četiri mačke otrovano je poslednjih dana u Vrdniku.
  • Nenead

    18.09.2018 13:07
    Besplatna hrana za štence
    Da li je neko probao na ovom sajtu https://www.devoted.rs/uzgajivacki-klub/ da dobije besplatnu hranu za leglo štenaca
  • makarije

    04.08.2017 16:03
    neka neka
    Mislim da je to jedino rjesenje za lutalice jer samo cekaju da nekoga napadnu i niko se ne osjeca sigurnim - tako ni ja !Poslije kad napadnu ljude ili djecu svi cute i onda prikazuju drzavu kao krivca a psi su kao i uvijek nevini !!!!
  • Jana

    02.08.2017 23:13
    Doticna Mladenovic se nije oglasila kada su iste lutalice koje skuplja i hrani izgrizle devojcicu po licu, pre mesec dana. Nisam za trovanje da se razumemo ali nisam ni za skupljanje pasa, park kod doma zdravlja ih je pun, deca se igraju, na svakom cosku ih ima sta treba da se desi da fanatici kao mladenovic prestanu da ih skupljaju da ljudi su u panici, boje se za decu da ne budu izgrizena ili ne daj boze nesto gore
  • General Grant

    02.08.2017 13:12
    Prava slika Srbije i njenog gradjanstva!

    Kreozan je nervni bojni otrov u razblazenom stanju bas kao i Tilt, Panc i Rubigan koji se naveliko koriste u nasoj poljoprivredi bez kontrole.

    Policija i ostali nadlezni ce na ovo trovanje da odreaguju kada neko nastrada, kao da ne znate kako se resavaju stvari u Srbistanu.

    Prvo smrtni slucaju a onda reakcija nadleznih a do kraja pojeo vuk magarca.
  • NN

    02.08.2017 11:57
    PRAVDA JE SLEPA
    DOKLE?????
    Ja se vise nicemu ne cudim samo se svaki put zgrozim i rastuzim nad ljudskim rodom,najgora vrsta na Planeti.....,pale ljude,smeju se,uzivaju u sceni,ubijaju muce ljude i zivotinje,tuku se inostranstvu ubijaju,nas narod je ozbiljno bolestan.
    Da li smo mi zdrav narod?
    Cekam kao da cu se probuditi iz ovog ruznog sna a on traje,traje,traje......
  • Marko

    02.08.2017 11:16
    Pomozi policajcu, prijavi bahatog komsiju.
  • cat power

    02.08.2017 10:33
    Prosle jeseni na Paragovu se desio slican pomor pasa i macaka. Korisccen je kreozan - otrov zabranjen u Srbiji ail legalno u prodaji u BiH. Ne verujem da je potrebno puno istrage da se pronadju pocinioci. Efekti kreozana su uzasni - taj otrov naglo ubrzava metabolizam i zrtva bukvalno izgori iznutra. Mozete zamisliti kakve su to muke za jednu macu ili kucu. Demone koji su u stanju da ovako nesto urade bi trebalo kazniti sa 40 godina, mada je jedino realna i postena kazna naterati ih da konzumiraju isti taj otrov. Policija naravno nije zelela da pokrene postupak jer vlasnici pasa i macaka nisu to izricito zahtevali (!) umesto da se ovakve stvari gone po sluzbenoj duznosti i tretiraju kao izazivanje opste opasnosti (najmanje to, a realno to jeste terorizam).
  • Putnik

    02.08.2017 09:16
    Ako u ovoj drzvi ne postoji kategorija Domaci Terorizam sad je vreme da se uvede. Kradje sahtova, ograda, kablova, trovanje zivotinja i slicno sve treba da spada pod tu kategoriju i da kazne budu visoke.
  • Jovan2

    02.08.2017 08:51
    Kreozan je zabranjen za korišćenje u Srbiji, stvarno bi policija trebala da se ozbiljno posveti tome ko baca otrove, otrovne i za ljude po ulici.
  • grrrrrr

    02.08.2017 08:42
    Neko ko posipa otrov je terorsta i neka ga organi bezbednosti tako i tretiraju!
    Sta cekaju koji qrac, da stradaju deca?!
    Stalno se qrce kako su spremi za kojekakve pretnje, eto im pretnje, neka se obracunaju po zakonu sa onima koji ugrozavaju zivote dece!
    Ej! Dece!
    Metak u celo ako nece da se preda, a ako ga uhvate zivog 40 godina zbog terorizma i kraj price!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna