Autor: Tanjug

Info
02.08.2017.
22:43 > 22:51
Predsednik Evropske komisije Žan Klod-Junker danas je izjavio da su nove američke sankcije Rusiji uzele u obzir zabrinutost EU, ali da je Unija spremna da reaguje u roku od nekoliko dana ako primenjene mere budu naškodile njenim ekonomskim interesima.
  • Observer

    03.08.2017 09:03
    Car je go ?
    Ovo se odavno očekivalo, ali nije imao ko da se usprotivi, pa i sad je oprezna izjava Junkera. Veliki je poremećaj na poljoprivrednom tržištu u EU, a tamo nj. v. seljak nije naviknut da ima poteškoće finansijske prirode. Uvek je tu mudra država "Uskakala" da mu pomogne, pa i čak ga plaća da ne radi. Izgleda da su doterali "Cara do duvara" iscrpili svoje rezerve i sad dižu glavu i vide odakle duva vetar. Naš je seljak isto osetio ovaj talas, jer iz Evrope nam dolaze proizvodi sa niskim cenama, tako da se ovde ne isplati proizvoditi, farme se zatvaraju. Juče je na Hrvatsku sasuto drvlje i kamenje iz regiona, kako zatvara tržište hrane. Verujem da je to očajnički potez, kako bi spasili, još ono malo preostalih seljaka, koji nisu potonuli. Za to vreme Rusija obnavlja svoje kapacitete, pa kad "Veliki brat" i bude ukinuo sankcije, Rusiji neće više trebati uvoz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna