Autor: Beta

Info
04.08.2017.
13:49 > 14:15
Umanjenje proizvodnje ratarskih kultura izazvano sušom neće uticati na prehrambenu sigurnost gradjana, saopštilo je danas Ministarstvo poljoprivrede. Stručnjaci istovremeno procenjuju da će domaća poljoprivreda zbog suše pretrpeti štetu od najmanje pola milijarde evra.
  • Aktivno

    09.08.2017 12:15
    Samo treba obezbeditu funkcionalno stanje kanala iz vremena Austro Ugarske. Koliko mi je poznato sredstva EU namenjena razvoju i uspostavi kanalske mreže su vraćena, jer nisu namenski utrošena Nekoliko miliona €. I to još iz vremena prethodne garniture. Da je i dalje Austro Ugarska, sigurno bi funkcionili. Trebaju nam izgleda Nemci.
  • mrva

    04.08.2017 15:11
    ljudska, pardon srpska glupost
    Svake godine je ista priča. Ili je suša ili su poplave ili i jedno i drugo! A istina je da živimo u području bez zemljotresa, bez vulkana, bez cunamija, bez uragana, u umerenom pojasu sa kontinentalnom klimom na plodnoj ravnici! Sram vas bilo što u 21. veku vi očekujete od prirode sve (nekada imam utisak da bi bila dobra godina jedino da se ispoštuje strogi zamišljeni kalendar padavina i temperatura za svaki dan a i onda bi se našao neki izgovor) a ono što je u moći čoveka (navodnjavanje??!??, pa još su Egipćani navodnjavali!) se ne radi! Kada padne grad i pomlati maline onda je kriv oblak a ne odsustvo protivgradnih raketa i protivgradnih mreža.

    U Izraelu gaje cveće i izvoze ga. A Vojvodina kuka jer je suša!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna