Autor: Tanjug

Info
12.08.2017.
14:39 > 14:58
Štrajk u Industriji mesa "Karneks" u Vrbasu, koji je bio planiran za 15. avgust, otkazan je pošto je spor između poslodavca i zaposlenih rešen mirnim putem posredstvom Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova, saopštila je danas ta Agencija.
  • White Power

    14.08.2017 00:10
    Ta je!
    @carnex-ovac
    Jeste, to je ta "genijalka".
    Bila je pred hapsenjem zbog svakojakih mahinacija, protivzakonitih tendera, namestanja poslova burazerima i burazerkama sa kojima srce kafu, pa je neko podmetnuo ledja i debelo zataskao stvar. Spetljala se sa onim NAJNEBITNIJIM iz Idola, pa je sklonjena iz te price i 2014. dovedena u Carnex. Hvali se kako imaju 1.000 zaposlenih, da su lideri, ovo/ono, a jos nisam sreo coveka da jednu lepu rec ima o toj firmi.
    Mala je zesci udbas i evidentno je pandurska "ekipa" gura od firme do firme-po potrebi.
  • mile

    13.08.2017 07:42
    Kao bivsi radnik MK znam na sta ovo lici. Kupio Kole Karneks za tepsiju ribe od prethodnog vlasnika, prebacio vrhunsku zemlju i sve sto je vredelo u firmi na sebe a ostavio pogon u kapitalizam. U pocetku je samo prekrecio zgrade i sredio travnjak kako bi sve bilo spremno da se proda dalje, ali verovatno nema niko da hoce da kupi pogon jer je on sam po sebi nerentabilan i zastareo, dizajniran da pokrije trziste stare Jugoslavije a umesto toga radi samo deo Srbije. Malo je reci da ne kupujem nista od Karneksa, ne zato sto mislim da cu se otrovati vec zato sto znam kako ljudi tamo robuju i kakav menadzment vredi i oblaci.
  • Gari

    12.08.2017 20:55
    MK
    A,ko je gazda,Karneksa ,zašto se sve u Srbiji odvija pod velom neke tajne,poslodavac ovo,poslodavac ono,Srbija prvo treba da izglasa zakone za sve poslodavce pa i za ove privatnike koji se iživljavaju i neznaju od bezobrazluka šta će,od lepe i bogate Srbije postali smo zemlja na kredit,zemlja na najam ,zemlja jeftine radne snage ,zemlja ojađena i uništena pogrešnim rukovanjem političara ili pak veoma sebičnim pojedincima koji gledaju samo sebe .Život se živi i van Beograda,Srbija je i van njega totalitarna vlast će nas dovesti do velikog zla,pojedincima je sve omogućeno na način ....imam pare ne možete mi ništa.....Ovo nije Srbija.Pozdravite gazdu Koleta i da plati to što je pojeo i popio fajront je u Srbiji nema više ništa sve ste uništili.
  • karneksovac

    12.08.2017 20:30
    A direktorka Karneksa je...
    Koliko znam, na čelu Karneksa je Tijana Anđelić, "kadar" Borisa Tadića. A sećam se i da je napravila veliku štetu dok je bila direktor Lutrije Srbije 2008-2012 (pominjalo se 10-ak miliona Evra)...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna