Autor: Novosti

Info
16.08.2017.
11:39
Radio-televizija Republike Srpske rado će stati iza ideje o snimanju igranog filma o Radovanu Karadžiću, kaže za "Novosti" generalni direktor RTRS Draško Milinović.
  • veljko zivkovic

    27.04.2019 02:37
    velja.veljonius@gmail.com
    Радована Караџића може да игра Драган Мићановић који личи на њега из младости када је ушао у политику, Генерала Ратка Младића може да игра Недељко Бајић, син Радоша Бајића.
  • Joe

    16.08.2017 13:55
    Iskoristio bih priliku da zamolim druga Tomislava, da dâ nalog da se neka junačka pesma o njegovom junaštvu prepeva. Prepevala bi se tako što bi svuda umesto Tomislave, pisalo Radovane. Tu u principu ništa ne menja, pa bi umesto: Tomislave, lideru lavljeg srca, mogao BMKnindža da peva Radovane, lideru lavljeg srca ili gde se u pesmi kaže npr. Tomislav kano guja ljuta, samo se izmeni i doda Radovan. A može i neka prigodna o boravku u zatvoru…
  • Cocco

    16.08.2017 13:33
    Ma divno! Hrvati već snimili film o Gotovini (titlovano na srpski: General Keš), ovi će o Radovanu Dabiću, Turci seriju o Aliji Izetbegoviću, pa ćemo mi o Draži Mihajloviću, pa će Hrvati o Paveliću, pa Kosovari o Tačiju, pa slede Mladić i Tuđman, pa npr. Luburić i Haradinaj… Sve su to grandiozna filmska ostvarenja, koja će ostati zabeležena slovima od lažnog zlata u anale filmskih ostvarenja i koja normalan svet ne shvata, pa zato ni ne gleda! Ostali su da gledaju oni koji su ostali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna