Autor: agencije

Info
16.08.2017.
19:41 > 19:54
Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je danas da obustavlja planove o izbornoj saradnji sa Demokratskom strankom (DS), pošto je predsednik DS Dragan Šutanovac javno ponudio Aleksandru Vučiću saradnju na izmenama Ustava.
  • Podbarac Original

    17.08.2017 10:05
    Nazdravlje
    U ovakvoj konstelaciji politickih snaga i politickog jada koji se nalazi u Srbiji,SNS sa Vucicem na celu ce da vlada minimum 10 godina ako ne i vise.Suvise jaka i mocna danas SNS preovladjuje u svim politickim nivoima u Srbiji,necemo ulaziti zasto je to tako.Danasnja opozicija ili kako god je sada nazivate je imala sansu koju je upropastila nacisto,popravnog nema a ovi izlizani i ofucani politicari npr.DS,DSS,LSV,LDP,SRS,..... nema ni snagu ni kredibilitet a ni zelju da idu protiv Vucica.Samo na dva nacina moze Vucic da se skloni ali ne znam koliko je to sada moguce.Prvi je da se zameri velikim silama npr.Americi ili mocnijim zemljama EU pa da ga skinu uz pomoc domacih igraca a drugi je da se pojavi totalno nova politicka snaga u Srbiji,sa novim programom i novim ljudima a Vucic napravi gresku i izazove gnev naroda,nesto slicno kao 5.oktobar mada je to malo verovatno.To nam je sto nam je,nema nam druge nego da trpimo pa kako nam bude.
  • V

    17.08.2017 05:48
    Lične sujete
    razjedinjeni neće nikad prebaciti 20% a samim tim ni pobediti čak ni na opštinskim izborima, ni jedni ni drugi ni bilo ko, a SNS će vladati još bar celu deceniju. Plus, politika se sad svodi na igru po scenarijima u kojima nema pravih protivnika, svi oni trebaju i još kako vole jedni druge
  • E, moj Sasa...

    16.08.2017 23:50
    da si zutu bagru odje&ao na vreme, ne bi dobio izbore ali bi stekao poverenje gradjana...
    Dozvolices da svako ko prica sa moralnim gromadama kao sto je Sutanovac, taj izaziva bar sumnju da je slican onima koji su nas gadno prevarili petog oktobra i vratili zveri u zivot.
  • life style

    16.08.2017 22:28
    Ne vidim ništa strašno u različitim stavovima. Ako se nalazimo u nekoj predizbornoj fazi, a tako nekako je, zašto se ne bi izjašnjavali otvoreno povodom odnosa koji se tiču saradnje sa pozicijom. Inače, u demokratiji je uvek neizvestan rezultat, bez obzira na početne pozicije.
  • Nervirach

    16.08.2017 22:18
    Sad se vidi , sad se zna ko se kome dopada. To je sve jedna stranka DSNS. Jedni druge su lepo odnegovali. DS nam se posrao po glavama vasksavsi SPS i radikale.
  • debakl

    16.08.2017 21:47
    Zbog sastancenja sa Sutanovcem i ekipom oko DS je izgubio izbore. Nazalost kasno je shvatio da narod zutima nije oprostio 12 godina pljacke i izivljavanja.
    Dzabe se sada pere, nema popravnog.
  • Spectator

    16.08.2017 21:25
    Lakomislenost
    Pročitao sam izjavu Šutanovca i ni u jednom momentu je nisam shvatio ovako kako to tumači Janković. Sada je čitam ponovo i opet sam na istom. Znači, Janković to radi smišljeno da bi pridobio glasače one prave DS. Izgleda da mu je važnije napraviti štetu bližnjem nego protivniku, osim ako se nije opredelio da upravo njemu pomogne. Zašto? To on najbolje zna, a uskoro ćemo, valjda, i mi saznati.
  • Dobri vojnik Svejk

    16.08.2017 20:30
    Cirkus
    Ovo je prava tragedija za covecanstvo. Ovakve velicine ne mogu zajedno. Ne pise se dobro ni svetu, ni Europi. A Srbija ide pod sljivu.
    Umisljeni ljudi, umisljene sile. Ne poznaju svoj narod, zive u iluzijama da ce pobediti na izborima. Nece. Ovakve kao sto su oni ovaj narod vidi kao lose cirkuzanere.
    Zato ce Car da vlada, i vlada....
    Sasa i Sule, ma dajte...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna