Autor: Mreža 21

Info
18.08.2017.
09:03 > 12:44
Na sastancima zrenjaninske Grupe za koordinaciju koja se bavi problemima porodičnog nasilja, svake nedelje razmatra se u proseku oko 20 prijavljenih slučajeva nasilja u porodici, što je više od hiljadu zlostavljanja u toku godine, a to su samo slučajevi za koje se zna.
  • Perica

    18.08.2017 10:36
    Uzroci i posledice
    Kako na nasilje u porodici utice opste stanje u drzavi. Koliki uticaj na nasilje ima besparica siromastvo beda . Zbog cega se ljudi najvise svadjaju i sta najvise doprinosi zategnutim odnosima u porodici sto opet dovodi i vodi ka nasilju. Kazu da nasilje treba prijaviti policij i to je sasvim u redu slazem se. Ali sta mislite koliki udeo porodicnom nasilju ima recimo cinjenica da radnici NE DOBIJAJU plate po nekoliko meseci pa i nekoliko godina.
    Koji je ovo odblik nasilja koji je u direktnoj vezi sa porodicnim nasiljem. Kome prijaviti ovaj oblik nasilja. Moze li i to u policiji da se regulise.
    Novac je u pozadini svega .
    DRZAVA JE SA SVOJIM GLUPIM ZAKONOM O RADU NAJODGOVORNIJA ZA STANjE U PORODICAMA I ZA PORODICNO NASILJE.
    Mozda vama to tako ne izgleda ali razmislite. Besparica je uzrok svemu a los i izrabljivacki zakon o radu je osnova za sve nedace.Nazalost svaka vlast je ovu oblast stavljala na dno a trebalo bi da bude na vrhu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna