Autor: Beta

Info
18.08.2017.
19:46 > 18:41
Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić ne vidi mogućnost realizacije inicijative da se haškim osuđenicima koji su državljani Srbije omogući služenje kazne u zatvorima u Srbiji.
  • Čučuk Stana

    19.08.2017 15:53
    @V
    Joj toliko si besan da nisi ni shvatio da ovog puta isto mislimo! Ja sam sigurna da mi taj konfor hteli- ne hteli, plaćamo
  • V

    19.08.2017 13:57
    @Čučuk Stana
    zaista ne znam ko finansira sasvim pristojan boravak dokazanih ratnih zločinaca, ali znam da ne želim da im o mom trošku vlast ove zemlje dodatno poboljšava uslove izvršavanja kazne jer ni oni svojim žrtvama nisu poboljšali uslove života, nego ih lišili života.
    Osim toga, pošto ih mnogi smatraju herojima, postoji opasnost da bi oni u ovoj zemlji ne samo imali previše dobar tretman u zatvoru, nego i da bi bili oslobođeni.
    Ima toliko naših građana u teškoj zdravstvenoj i socijalnoj situaciji da mislim da bi oni a ne ratni zločinci trebali biti prioritet.
    Vi Čučuk Stano, i Vaši istomišljenici, izdvajajte od svojih novaca i finansirajte luksuzni tretman za vaše "heroje", od mojih novaca ne!
  • Čučuk Stana

    19.08.2017 12:56
    @V
    E moj dragi V misliš da su tamo zatvoreni o trošku tribunala?! Sve mi to plaćamo pa bi možda ovde bilo malo jeftinije!!
  • V

    18.08.2017 20:38
    ne u moje ime i o mom trosku
    molim državu da mi vrati proporcionalni iznos koji je od mog uplaćenog poreza potrošila da bi vodila brigu o haškim zatvorenicima. To više nisu ljudi (naši državljani) kojima se tek sudi i tek dokazuje krivica. To su pravosnažno osuđeni pojedinci za koje je dokazano da su počinili i prouzrokovali najgore zločine u Evropi posle II sv. rata. Presudu je doneo sud Ujedinjenih nacija, i ova država poštuje taj sud.
    Kaznu služe u zatvorima u civilizovanim zemljama i u civilizovanim uslovima (nešto na šta njihove žrtve nisu imale pravo).
    Naša država treba da ih se odrekne a ne da im o mom trošku/trošku svih nas i dalje pomaže, a istovremeno teško bolesni i deca nam se leče SMS-om.
  • pera

    18.08.2017 19:58
    ..
    Povraticu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna