Autor: Beta

Info
19.08.2017.
12:45 > 13:57
Vanredna uprava Agrokora pokrenula je prodaju luksuzne primorske vile osnivača i vlasnika tog koncerna Ivice Todorića.
  • Недељко

    20.08.2017 08:43
    Ето видите
    Такве Тодориће имамо и ми овде. Са сличним вилама у власнштву компанија, аутомобилима и чиме све не. Дакле јасно вам је да постоји основ за минималну плату од 900€, али тда не би било вила, аутомобила, накита, сатова, скупих годишњих одмора... али не би било ни робова.
  • Sve prođe

    19.08.2017 16:45
    Verujem da je bilo lepo živeti tako. Bilo pa prošlo. Sve prođe.
  • Poqwmzty

    19.08.2017 16:31
    Nike todorićeva nego od todorićeve firme. U toku je postupak koji treba da utvrdi gde je na nelegalan način i koliko para izvukao Todorić iz firme. Da li će taj podatak ikada objaviti i da li će todorić zbog toga odgovarati, sumnjam, jer se u protivnom objavljuje spisak političara koji su muzli pare od bAgrokora. A to su poprilično golemi iznosi, a i mnogi od tih političara danas sede u Pantovčaku. Sve je ovo jedan cirkus koji u stvari i vodi ka legalizaciji do sada svega učinjenog u vezi te mega-korupcije hrvatskih političara-bankara-hrvatskog tužilaštva i pravosuđa. Lex specialis koji je donela hrvatska vlada je presedan u svrhu toga pod plaštom 'nemojmo otpistiti 50 tisuća radnika' Za sada im u tome ide poprilično dobro.Ramljak povjerenik-upravitelj je stari lisac koji bi trebao znati sve to dovesti u red.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna