Autor: Beta

Info
20.08.2017.
18:12
Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je da izgradnja novog Muzeja "Nikola Tesla", na beogradskom Dorćolu, predstavlja projekata od nacionalnog značaja.
  • ja

    21.08.2017 09:15
    Obicna mitomanija i budalastina. Ovdasnje vlasti zive u proslosti. Bolje bi bilo da podignu spomenik Amerikancima, zahvaljujuci cijoj drzavi su i Tesla i Pupin ostvarili svoje pronalazacke snove.
  • Zoja

    21.08.2017 00:35
    Kad cujem ovako nesto
    "...novim muzejom 'Nikola Tesla' ima nacionalni značaj i kao takav prirodno je da bude u vlasništvu države koja će biti i investitor projekta", i "U planu je da se na prostoru Marine "Dorćol" izgradi centar koji bi obuhvatao i prateće sadržaje poput centara za promociju nauke, informacione tehnologije, za promociju arheoloških istraživanja" potpuno mi je jasno da of ovako neceg nema nista a i ako bi se takvo nesto kojim slucajem izgradilo, vrlo brzo bi zatavorilo i pocelo da se raspada. Nema vajde of ovakvih inicijative u oblasti nauke, kulture i sporta, ako dolaze of politicara. Za ovo je potrebna, struka, entuzijazam posvecenih i narodna zelja. Inace, nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna