Autor: Tanjug

Info
23.08.2017.
07:56
Austrijska policija je identifikovala ubicu Perice Gavrilovića, vlasnika bečkog kafića, i za njim raspisala međunarodnu poternicu.
  • G

    23.08.2017 17:50
    @@G - to "nešto" odavno postoji. Prijavite policiji lice koje vas maltretira odnosno podnesite tužbu tamo gde se to delo ne goni po službenoj dužnosti. Nećete potom imati potencijalne neprijatnosti da odgovarate za ubistvo, a i možda ćete poštedeti sebe potrebe da u šetnju gradom nosite noževe.
  • @G

    23.08.2017 16:01
    gospodine
    Smrtna kazna je, slazem se, pomalo preterana, ali nesto je stvarno neophodno da se muzjaci "gospodini" odviknu od ovog odvratnog ponasanja.
  • G

    23.08.2017 15:00
    @hm - tako je, a da su Srbi organizovali Holokaust bili bi jedina nacija na zemlji koja je pokušala da istrebi Jevreje. Ali nisu gospodine, niti su uradili to niti su ovde Srbi napali Albance usled "komplimenta" devojci u srpskom društvu. U ovom slučaju albanski kriminalac je "branio albansku čast", baš kao što je i albanski kriminalac u istom gradu ubio dvojicu Poljaka pre oko pola godine jer su se obojica drznuli da budu u istom baru u kojem i on i za to će odgovarati odnosno austrijska policija će uraditi ono što je u njihovoj moći da to sprovedu. Drago mi je ipak da vam nije čudno da se prepošteni Albanac šeta Bečom naoružan hladnim oružjem i brani daminu čast, što je i razumljivo obzirom na poznat običaj poštenih i vrednih albanskih drvoseča sa KiM koji za nelegalnu seču drva u oblasti oko administrativne granice koja deli ostatak Srbije od okupiranog dela koriste kalašnjikov.
    Nego, jeste li pitali vi tu ženu, ili bilo koju, da li nju zanima da dobije pitanje o "dobijanju komplimenta" u "sred noći" a u ranim jutarnjim časovima, ničim izazvano, od nepoznate osobe, ili to vidi kao maltretiranje? Da li se slažete da se momentalno i na licu mesta izvrši smrtna kazna svakome ko nekome uputi bilo kompliment ili neku reč a koju onaj kojem je to upućeno smatra maltretiranjem?
  • hm

    23.08.2017 12:00
    A da je albanac prolazio i "uputio kompliment" devojci u srpskom drustvu, pa da su ga ovi napali, bilo bi "branili su srpsku cast". A jel neko pitao zenu (ovu i bilo koju) jel nju zanima da "dobije kompliment" u sred noci od nepoznate osobe na ulici nicim izazvano, ili to vidi kao ponizenje, potencijalnu pretnju i maltretiranje?
  • Predragog

    23.08.2017 11:19
    @Dawkins
    Hercegovina i Metohija
  • Dawkins

    23.08.2017 10:46
    bosna + kosovo = _______ (dopiši sam)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna