Autor: B92

Info
26.08.2017.
20:14
Više od 15 vlasničkih pasa uginulo je za kratko vreme u Vrdniku, a vlasnici sumnjaju da su otrovani.
  • vvv

    28.08.2017 11:29
    zju
    da mi neko otruje psa, a da saznam ko je, ja bih završila u zatvoru za nanošenje teških telesnih povreda psihopati
  • gari

    27.08.2017 20:08
    @Ja
    Jasno Vam je kakva je situacija. Država ne vodi računa da se vlasnici pasa odgovorno brinu o psu, tako da taj pas ne ugrožava druge, a posebno malu decu. O lutalicama da ne pričam. I onda dođe do ovoga da ljudi sami počnu da rešavaju problem.

    Neki psi su skroz dobrice pred odraslim čovekom, a dete bi ipak hteli da napadnu jer je malo.
  • @citac

    27.08.2017 11:44
    Ja
    Nešto ste vi promašili vest, ili mislite da je u redu ubijati druge, ako neko vrši nuždu gde ne treba. Ili da sve pse treba ubiti, i to na najgori način, zato što su neki psi agresivni i zaista napadaju decu? U ovom članku, da ste pročitali, a ne odmah slagali da imate psa i tiradom o zlim psima opravdali jednog psihopatu, govori se o 15 pasa koje neko truje ne zato što kake po Bulevaru, nego zato što uživa u tome. Da ste znali ijednog od tih pasa, a ja sam ih znao skoro sve, znali biste da su bili mirni i druželjubivi i da je neka budala odlučila da ih potruje samo zato što je budala. A vi i dalje navijajte za psihopate koji će sutra ubiti vašeg psa (ako ga zaista imate) ili ozbiljno nauditi vašem detetu. Osim ako mislite da postoji otrov koji magično ubija pse, ali nije štetan za ljude. Pomalo mi se gade ovakvi komentari koji misle da je u redu ubijati sve redom pošto ima neodgovornih vlasnika i agresivnih pasa.
  • Citac

    27.08.2017 10:41
    Pas ako drug ili..
    Imam psa, ili bolje receno on ima mene. Imam i decu , i ona imaju mene. Psa vodim na povodcu i nesluzi mi da tesim ljude koji prolaze pored nas da kuca nece da ih ujede, jer slobodno seta i po 200 metara dalje od mene. Nevodim ga na istrcavanje u park gde se igraju deca, i pazim da nevrsi nuzdu na Bulevaru Oslobodjenja - WC-u za kucne ljubimce stanara sa pomenutog Bulevara. Svakodnevno prolazim izmedju Bulevara Oslobosjenja i ulice Brace Jovandic, znate li sta ima? , gomila nadobudnih setaca pasa , koji uredno navodnjavaju decije igraliste. I na kraju
    , imam psa ili bolje receno on ima mene.
  • Mnogo ogorcenih...

    27.08.2017 09:54
    @ogorcena
    @ogorcena

    SVE SE MOZE-KAD SE HOCEEE !
    AL SE NIKOM NECE !
  • Orwell Vegan

    27.08.2017 00:51
    Istina
    Kad se bude uvela dozivotna za ovako nesto, onda ce se smiriti. Vlasnicima pasa je nekima kao da ste im ubili dete, tako da to mora tako da se tretira.
  • ogorčena

    26.08.2017 21:03
    DOKLE VIŠE?!
    Bezbednjaci pronađite i pohapsite teroriste!
    Šta čekate, da strada neko dete?!
    Ovo je terorizam!
    Pokažite se na delu, zaštitite građane i njihove životinje od teorirista koji bacaju otrov po ulicama i dvorištima!
    To vam je posao, za to vas plaćamo!
    Pohapsite sve u lancu od terorista do švercera i prodavaca zabranjenih otrova!
    Zar je moguće da niste u stanju da identifikujete, locirate i pohapsite neke lokane bahate sadiste koji ovo rade širom Srbije po ko zna koji put?!


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna