Autor: 021.rs

Info
12.09.2017.
12:18
Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je sudu optužni predlog protiv S. P. (38) iz Zrenjanina kojim ga tereti za porodično nasilje prema bivšoj tašti Č. A.
  • em

    14.09.2017 09:38
    fljas
    Imao sam priliku da vidim raspadanje drugarovog braka u raznim fazama... Uglavnom tasta je kriva. Drugo dete joj je derpe i pati zbog toga nevidjeno. na sve nacine je odgovarala cerku da odu iz njihove kuce. bilo je tako providno da je vec unuku nasla buducu zenu, izmislila prunucima imena itd... Drugar je odustao posle pronadjenih 7 stanova, 4 kuce, hteo u podstanare, samo gospoja nije odobravala jer nijedan nije pogodan za familiju... Brak nije trajao ni godinu dana... A ovaj ko se necka da se zeni, vodi je sto dalje od mame... I ja sam podstanar a ima mesta za nas troje i kod mojih i kod zeninih u kuci, ali ne dam... Grebem...
  • Mikica

    13.09.2017 12:28
    Razumem čoveka u potpunosti, mada sam protiv bilo kakvog nasilja.
  • Nekad ozenjen

    13.09.2017 10:13
    Bisa tasta...
    ... je i meni razorila brak. Bivsa zena je za nju bila vezana pupcanom vrpcom koju nikad nije presekla. Za nju je bilo i ostalo "kako mama kaze" bez obzira sto je to direktno uticalo na stanje u porodici. Kakve to zene umeju biti kada im je vazniji odnos sa majkom nego sa muzem i decom (bivsa zena) ili sebicluk, egoizam i mesanje u sve i svasta sto se nje ne tice (bivsa tasta). I kakva je to baka (bar bi baka trebala biti) koja svom unuku nije rekla ni jednu lepu rec od kako se rodio vec je uvek bio magarac, budala, kreten ko svoj otac...
  • Argus

    13.09.2017 08:18
    Ma daj ...
    Iznerviralo ga sto zvono nije radilo pa je morao da vice ding dong a onda I razvaljuje
  • abra

    13.09.2017 08:18
    Citajuci ovu vest a zatim komentare, dodje mi da se ne zenim!
  • Rusofil_IQ0

    13.09.2017 02:56
    @AcaNS @Shimmy @SASA
    Klasicni slinavi i krezubi baljkeNJorci!
    Sramite se zatucane amebe na nebeskom srpBskom nebu, zbog vas smo tu gde jesmo
    Samo sila u Srbistanu opstaje, ko je jaci taj vlada ! pa i takva nam vlast po zasluzi za takve kao sto ste vi!
  • Bolji Život

    12.09.2017 21:37
    Ovako
    Naše naaajbolje humorističke serije, koje se decenijama repriziraju, su upravo one koje govore o "milim nam taštama" i njihovim marifetlucima
  • AcaNS

    12.09.2017 16:55
    Odgovor
    Rekao sam da pričam na osnovu ličnog iskustva... Gospodja mi je lično rekla da je htela da prekine svadbu jer nisam hteo da ona učestvuje u organizaciji, da ne govorim mnoge druge stvari. Nemojte pričati o ženinoj odluci, poznata je stvar da ako postoji patološka veza žena ne odlučuje puno. Kažem, imam lično iskustvo, a iz okruženja čujem mnogo sličnih slučajeva: sebičnost roditelja dodje do izražaja kada deca a češće ćerke ulaze u brak, i tu se to dete oseća kao da ima izbor: partner ili majka, što vodi ka propasti braka...
  • Dopuna

    12.09.2017 16:31
    Ko svoju taštu/svekrvu zove babuskarom, taj nije ni trebao da se ženi/udaje u tu familiju. Od roditelja koje prezirete nije moglo nastati ni puno bolje dete za vas. A lik iz priče je, čini mi se, jadan, iskompleksiran čovek, koji je naučio u svojoj osnovnoj porodici da se nasilno ponaša, a potom je to pokušao da raširi dalje, svesno ili nesvesno, nije ni važno, bolje da se pokaje i leči, a kao izlečen da traži novu ženu, koja će mu biti partner i prijatelj.
  • alec

    12.09.2017 15:46
    tašta je kriva.
  • @osoba M

    12.09.2017 15:30
    samo jedna sitnica
    apsolutno ne podrzavam nasilje, ali samo mala digresija na 'tasta mu nije unistila zivot', moja svekrva nama i tekako unistava zivot, spletke, ubedjivanje iza ledja, obrtanje prica, ona jadna uvek zrtva... muz slep kod ociju i tako se raspada jedna mlada porodica.. zahvaljujuci sebicnim i bezobzirnim babuskarama koje se mesaju..
  • Zahe Bant

    12.09.2017 15:26
    Gde se gasiš
    a ha, ovde... Duuu
    Verovatno se toga nakupilo od ranije dok je bila "zakonita" tašta!
  • NS

    12.09.2017 15:13
    @AcaNS
    Zanemarena samo jedna sitnica - nasilno ušao u taštinu kuću. A ona, zverina mu rekla da ide i ostavi joj ćerku na miru.
    Kad je već provalio ( "potiskom otvorio ulazna vrata" ), trebala je lepo da mu skuva kafu, pa rakijicu, pa malo da išamara njenu ćerku a ona da predloži da se pomire i ćerka da ide sa njim?
    Dokle smo mi to stigli!
  • ananas

    12.09.2017 14:55
    m
    Ne znate sta se tacno dogodilo, a znate da komentarisete. U svakom slucaju majka je zastitila svoje dete.Svaka majka bi to uradila.Niko nije rodio dete da bude necije vlasnistvo i sredstvo za izivljavanje.M ISLIM NA OBA POLA.OVO JE NASILJE, A NASILJE NE TRTEBA NIKO DA PODRZAVA.
  • SASA

    12.09.2017 14:37
    Nasilje
    A kome mi da se obratimo kad ne zaklapa jedno 4 sata. Valjda je i to nasilje. Melju ko mlin, ako staviš prst, ode!
  • Osoba M

    12.09.2017 14:09
    @AcaNS
    Pa mu je resenje bilo da postane fizicki nasilan? To je opravdanje?! Sta mislis da su se rastali prvi put zbog sira i vojne muzike? Sigurno je postojao razlog, cim su dosli u tu situaciju. Ako mu tasta zasmetala, neka se nadje sa zenom negde drugde. Medjutim, zena to verovatno nije ni htela. I sta onda, treba da krene da samara dok ne pristane da se sastane sa njim? Svakako mu nije tasta unistila zivot, vec mu je taj samar zapecatio sve izglede.
  • Shimmy

    12.09.2017 12:48
    DEBILIZAM!
    Kakvo porodicno nasilje? Prestanite da provocirate ljude. I ovakvim izvestavanjem da kvarite sliku muskarca iz porodice. U odnosu na ameriku i zapad i dalje nam je brak u boljem stanju. Koliko tek oni imaju samohranih majki (i odbeglih oceva). Kopilad na sve strane! Hocete da kazete da bi im bez tih zakona bilo jos gore? NASILJE JE NASILJE, ne porodicno nasilje, ne vrsljacko, VEC SAMO NASILJE. Pravi otac istocne evrope, koji nije nasilnik, je pojam za njihove zakone i institucije. Neki od nas su imali srece da ga imaju! Zasto bi se bilo koji oblik nasilja procesirao brze u odnosu na ostale? Znaci to sto je agresivac udario tastu to se procesira po hitnom postupku, a da je isto tako udario nekog nepoznatog muskarca na putu do kuce, onda idemo po redovnom? Ovi zakoni su koren seksizma. Procesirati nasilje nad zenom sa vecim prioritetom u odnosu na nasilje nad nepoznatim muskarcom je cist SEKSIZAM! Neravnopravni bracni zakoni koji idu u korist zene sto po pitanju dece, sto po pitanju finansija u kombinaciji sa feminizmom polako ali sigurno dovode do kraha samog braka, em ce ih biti sve manje, em ce krace trajati. Izgleda da dolazi vreme surogat majki za muskarce i banki sperme za zene :(
    Ali kad na ovakve stvari ne reaguju ni muskarci ni zene, bolje ni ne zasluzujemo kao drustvo
  • pajo patak

    12.09.2017 12:31
    oksimoron
    porodicno nasilje prema bivsoj tasti ? I kad je bila sadasnja bila je familija.
  • AcaNS

    12.09.2017 12:29
    Dilema
    Nikada se u životu nisam potukao, nikoga nikad udario, ali najviše na osnovu ličnog iskustva znam kako se mogao osećati. "Hteo da se pomiri sa ženom a tašta mu rekla da ode kući."!!?? Nemam reči, ispada da je veći problem što je dobila šamar nego to što je direktno uništila nečiji život i indirektno dva maloletna deteta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna