Autor: Beta

Info
13.09.2017.
19:12 > 19:35
Advokatska komora Srbije oglasila se povodom ubistva advokatskog pripravnika Nemanje Stojanovića u Jagodini.
  • Pogrešna adresa

    14.09.2017 20:29
    @ Milana
    Ko je kriv što sudjenje Davidoviću traje 10 godina!?
    Ko je DOZVOLIO tolika odlaganja sudjenja?
    Svrha sudskog postupka je da se utvrde činjenice, odnosno šta se tačno desilo. Na utvrdjene činjenice,sud primeni zakone (koje naravno poznaje) i presudi.
    Čim sud nije pravosnažno presudio do sada, znači da nije UTVRDIO šta se desilo više od 10 godina. Ovo istovremeno znači i da tužilaštvo nije 10 godina prikupilo i prezentovalo sudu dokaze iz kojih se na nedvosmislen način može utvrditi šta se dogodilo, odnosno da li je Davidović kriv ili nije kriv za ono što se optužuje.
  • Milana

    14.09.2017 15:27
    Ne mora(l)
    "Sud je odgovoran za legalnost, moralnost i pravičnost suudskog postupka"
    I advokat je odgovoran, ako ima morala. A nijedan ga nema!
    npr ko je kriv za poslednje "odlaganje" Davidoviću posle 10 godina???
    Ako braniš *ubre, ne moraš biti isti!
  • Pogrešna adresa

    14.09.2017 13:12
    @ Milana
    Svima koji ste nabrojali, ne presudjuju advokati. Presudjuje im sud.
    Sud po službenoj dužnosti pazi da sredstva i načini kojima advokati brane gradjane Srbije budu moralna, dozvoljena i legalna!
    Ne mogu se na sudu izvoditi dokazi koje ne odobri sud. Ne mogu se koristiti načini odbrane koje ne dozvoli sud.
    Sud je odgovoran za legalnost, moralnost i pravičnost suudskog postupka, ne advokati.....I na kraju presude donose sudovi,a ne advokati.
  • Licemerje

    14.09.2017 11:32
    Čitam ove komentare i ne verujem.
    Likujete nad ubistvom mladog čoveka, advokatskog pripravnika!
    Advokati na sudovima zastupaju i brane baš Vas, dragi prepošteni gradjani. Vaš ugroženi interes i Vaše pravo brane i zastupaju.
    I to ne zbog onoga što su uradili advokati, nego što ste uradili VI!

  • Pravda

    14.09.2017 06:47
    Sa drzavnog vrha ukinut je moral, istina pa time i pravda i pravo... svima je tesko a vi ste izlozeni prirodom posla tako sto se pojavljujete kao koristoljubac u tudjoj muci. I ne vidite ljude pravdu istinu nego novac i korist, djavolja rabota. Cuvajte duse, ko je jos ima
  • pa zasto obustava

    14.09.2017 00:27
    zbog cega je ubijen
    Malo ste preuranili, jos se ni ne saopstava zbog cega je ubijen, istraga traje, treba otkriti motiv i ubicu, mozda je recimo ljubomora i sl. a nesto i ne vidim da se s obzirom da jadno stanje u pravosudju i puno ubijaju advokati , klima u drustvu je takva da svaki dan nekog ubiju pa sticajem okolnosti je nazalost ubijen mlad perspektivan momak ali rekoh sacekajte da se utvrdi zbog cega
  • Nale

    13.09.2017 23:40
    Internet je svakom čudovištu omogućio da napiše šta misli i da i najveće budalaštine dođu do velikog broja ljudi. Sram vas bilo! Pravdate ubistvo deteta od 25 godina. Pravdate bilo čije ubistvo! Pa isti ste kao i onaj što je povukao obarač. Da su svi građani tako časni i pošteni i da se drže se zakona advokati ne bi imali ni blizu toliko posla...licemerje stalno i svuda.
  • Nervirach

    13.09.2017 22:36
    Sve se slazem sa prethodnim komentarima. Ja cu dodati- s kim si, takav si. Jadni advokati strajkuju! Kad ce radnici poceti? Nego advokati, to vam je rizik vase profesije. Po vasoj logici profesionalni vozaci treba da strajkuju.
  • Dragan

    13.09.2017 21:43
    Žao mi je zbog čoveka, ali takva je profesija. Jbg. Isto tako druge ubice šetaju gradom, jer ih je ova profesija oslobodila. Jbg. Kolo sreće valjda. Opet, saučešće porodici. Valjda će uhvatiti nitkova.
  • Milana

    13.09.2017 20:31
    Čemu obustava rada?
    Malo se zapitajte koliku krivicu u "negovanju" kriminala imaju i "đavolji advokati". Svim dozvoljenim i nedozvoljenim i nemoralnim sredstvima brane kriminalce, a kada ih ovi upucaju, jadaju se građanima...
    Tako čitamo pre par dana kako advokatskim smicalicama ni posle 10 godina nije presuđeno Davidoviću, pa navodi odbrane ubice žene i deteta u Veterniku, pa svi oni pušteni kriminalci...
    Ko sa đavolom tikve sadi...
  • rajko padalica

    13.09.2017 20:11
    Ne znam sta je dovelo do toga da nesretni covek bude ubijen, ali generalno advokati i sudije su profesije koje su jako korumpirane i onda kad djavo dodje po svoje sada se bune, a kada je neko drugi ostecen njihovim losim presudama i losim odlukama onda nikom nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna