Autor: Beta

Info
14.09.2017.
19:47 > 20:22
Komemorativni skup povodom smrti glumca Ljubiše Samardžića održan je danas u Jugoslovenskoj kinoteci.
  • pedja

    15.09.2017 00:29
    Rip veliki covece.
  • Branko Aleksandar

    14.09.2017 21:39
    Igrao sam sa tobom tenis na Verudeli u Puli davnih 80-tih godina kad je Pulski Filmski festival bio jedan od najposjecenijih Arenskih spektakla (izuzev koncerta Boney M koji je bio nezaboravan )
    tvoj tenis nije bio tako dobar kao sto si bio ti kao glumac na filmovima koje smo kao deca cekali vec u 8 sati na ulaz u arenu u Puli sa svim onim velikim plakatima za 70' i 80; godine po Ulicama Pule za nas decu bila su megalomanska tebe sa partizanima sa svim ostalim glumcima svi su znali ko je najbolji - Ljubisa... sta vise da napisem suze mi idu...Smrt fasizmu Sloboda Narodu derao si se i pobijao Svabe a mi smo taj usklik za Slobodu i Tita kao deca ponavljali i tada ti nisi glumio jer ti nisi glumac ti si legenda filma Jugoslavije. Amen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna