Autor: Beta

Info
19.09.2017.
12:48
Za novac koji su slovački desničarski ekstremisti iz Narodne stranke naša Slovačka dobili iz državnog budžeta za uspeh na parlamentarnim izborima 2016. godine, sada su kupili zabačeno imanje u šumama za kamp za obuku dece u duhu svojevrsnog Hlinka jugenda, podmlatka fašističke slovačke Hlinkine garde, iz vremena kada je klero-fašistički slovački režim bio puka Hitlerova marioneta.
  • Blizanci

    19.09.2017 14:55
    Pa i ovaj Fico nije daleko od ovih nacista(sto je jos gore od fasista).Za vreme ww2,skoro svi Slovaci su bili odani Tisu,vodji satelitske drzave Slovacke,do kraja odanom Hitleru i ako je bio katolicki svestenik.Pokreta Otpora prakticno nije ni bilo.Tek 1944.god.kada je Crvena Armija bila na granici Slovacke i kada se vec znao pobednik,kolaboracionisti su okrenuli curak i poceli napadati na nemacke garnizone.
  • moje mišljenje

    19.09.2017 14:38
    naša država
    pa u našoj državi samo fašisti i dobijaju novce.
    kojekakvi javni konkursi na kojima se kojekakvim udruženjima dodelju budžetske pare pri čemu su svi redom fašisti, počevši od vladajuće stranke pa do tih opskurnih udruženja koja dobijaju sredstva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna