Autor: Beta

Info
22.09.2017.
23:29
Saudijskom svešteniku koji je rekao da ženama ne treba dozvoliti da voze jer imaju samo "četvrtinu" mozga jednog muškarca zabranjeni su verski obredi.
  • Kiselo grozdje

    24.09.2017 15:08
    @DonJuan
    Pa da, cim ne otkidaju na tebe, verovatno su glupe.
  • Lulz

    24.09.2017 10:28
    @Tužna istina
    Čekaj, pa onda su očevi još manje sposobni pošto očigledno ne igraju nikakvu ulogu u vaspitanju sopstvenih sinova, ako je verovati tvom komentaru. Ili hoćeš da kažeš da su svi očevi u Srbiji loši očevi koji zapostavljaju svoju decu? Govori u svoje ime, nemoj da projektuješ svoju nesposobnost na druge.
  • Tužna istina

    23.09.2017 22:31
    Žene su dokazano nesposobne, s obzirom kakve sinove vaspitavaju - agresivne, priglupe, razorne za ovu plenetu i živi svet na njoj... i tako već vekovima.
  • on ga uopste nema

    23.09.2017 15:27
    jadan je on svestenik
    A nista bolji nisu ni oni koji komentarisu u tom stilu jer bog je ako ga ima stvorio i zene i muskarce sa obelezjima i manama i vrlinama i na jednoj i na drugoj strani ali mislim da su zene dokazano sposobnije od vecine muskaraca, a oni opet daleko iznad zena u nekim stvarima recimo razumevanju tehnike , jaci su itd.
  • DonJuan

    23.09.2017 13:19
    Pa nije nista pogresno rekao, pogledajte samo na kakve muskarce najcesce otkidaju hahahahah
  • Pustinjski banderas

    23.09.2017 10:24
    Ima toga jos
    Ko dotakne na javnom mestu zenu koja mu nije supruga, rodjaka ili sluzavka, dobija automatski zatvorsku kaznu, ako je Saudijac, plus deportaciju i dozivotnu zabranu ulaska, ako je stranac. Nije potrebno da se ona pozali, jer Mutaween, verska policija, rasporedjena svud po soping centrima i drugim javnim mestima pazi na to.
    Sve zene u Saudijskoj Arabiji imaju muske, sto bi se kazalo, tutore. Ako neka strankinja nema ili nece da ima, zabranjen joj je ulaz.
    Radi se na tome da se ne samo restorani, vec i druge prodavnice podele na polnoj osnovi. Muskarcima je od skora zabranjeno da rade na odeljenjima za zenku odecu, posebno za donje rublje. Saudijcima je sasvim normalno da postoje npr. samponi i sapuni za zene i za muskarce, tako ih i traze u radnjama.
    Sve prodavnice se zatvaraju u vreme molitve, 5 puta svakog dana. U to vreme nije dozvoljeno biti na ulici, ako ste ne-musliman, verska policija vas odvodi na predavanje o islamu...
  • Vinetu

    23.09.2017 09:36
    Primer
    Primer prave države.
  • pa

    23.09.2017 08:38
    Nekad pomislim da je istina. Biblija je prepuna ovakvih i gorih stavova prema zenskom rodu. S obzirom da uprkos tome, mnoge zene jos uvek veruju i idu da se klanjaju istim tim popovima, ovaj naslov je jedino objasnjenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna