Autor: Novosti

Info
25.09.2017.
12:14
Dok se čeka formiranje nacionalne laboratorije čiji je cilj da otkrije posledice NATO bombardovanja, "Novosti" navode da su slična istraživanja već rađena.
  • Komifo

    25.09.2017 20:23
    @Zoja

    Pa i nama je pun kufer vas naloženih Kalimero teoretičara zavere. Da nezavisna istraživanja imaju šta da otkriju, otkrila bi, ovo je samo još jedna najava državnog finansiranja likova koji su se dobro izreklamirali i preporučili kao dugogodišnji zagovornici tužne priče o strahotama bombardovanja - naravno da neće ništa otkriti jer su šarlatani, samo će grabiti pare da pričaju istu priču, na zgražanje ljudi koji se zapravo ozbiljno bave ovom temom.
  • Sloba

    25.09.2017 20:14
    Sloboda
    @Zoja 25.09.2017 • 18:07
    Pun mi je mozak dusebriznika koji se tu pojave svaki put kada se bilo sta spomene na ovu temu da nam nasiroko pune glave svojim objasnjenjima kako je ....

    Pun mi je mozak patriJota koji se tu pojave svaki put kada se bilo sta spomene na ovu temu da nam nasiroko pune glave svojim objasnjenjima kako je Sloba Sloboda bio posten a ceo svet zao.
  • Maze me i zovu Đorđe

    25.09.2017 18:29
    Džabe krečite, narod zna
    Koliko vidim, botove nije mrzelo da promene od 8 do 12 modema, isto toliko puta se loguju na internet i daju minus.
    Narod zna sve istine. Posle 6-og oktobra, ostaće mnoge sramote onima koji su botovali.
    Ali ne i uhlebljenje.
  • Zoja

    25.09.2017 18:07
    Pun mi je mozak dusebriznika koji se tu pojave svaki put kada se bilo sta spomene na ovu temu da nam nasiroko pune glave svojim objasnjenjima kako je uranijum ok, kako tu nista nije bacano, kako je sve super i kako smo za sve sami krivi. Slusajte mnogo laprdate - ajde da cujemo par nezavisnih istrazivanja i merenja pa da potvrdimo kako smo sve sami krivi.
  • Teoretičar zavere

    25.09.2017 15:31
    Zakopane istine
    Već su rađena istraživanja, naručena, od grupe naučnika iz Danske o efektima MMR vakcine. Ovo su činjenice.
    Studija je pokazala da nema dokazanih efekata, a izašli su dokazi da je studija naručena, plaćena i da nije ni izvršena.
    Zatim smo imali studije o zračenju mobilnih telefona, sa jednakim rezultatima i upitnom validnošću nauke.
    Pa smo imali sličan primer ovde sa aflatoksinom.
    Pa se svaki put kad se pojavi radioaktivno zračenje priča smiruje i nikad se ne zna poreklo zračenja.
    Teško je nabrojati primere koliko je nauka korumpirana, zahvaljujući ljudima koji danas imaju licencu za prezentacijom "dokaza".
    Treba li pominjati lažne pri;e i forenzičare oko slučajeva Račak i Markale?
    Jedno je sigurno - da se svaka istina danas sklanja od javnosti.
    Samo su spinovi dozvoljeni.
  • Aflatoksin?

    25.09.2017 13:56
    Bilo bi interesantno i istraživanje kako utiče aflatoksin na decu koja konzumiraju takvo mleko. Jel nam i to NATO šalje???
  • Nsnn

    25.09.2017 12:51
    Svaki put kad se pokrene ova tema, ja moram da pokrenem drugu , STA MI JEDEMO ? pa kolko godina u ovoj drzavi nema nikakve kontrole prskanja, djubrenja, navodnjavanja zatrovanom vodom,ispustanja xy hemija i zagadjivaca sto u vode sto u vazduh, preprodavanje mesa koje nema poreklo ili koje se nakon isteka roka hemijski "neutralisu" bakterije pa opet koristi, itd. Itd. , al lakse je, ko i uvek, kriviti druge , nama su za sve zadnjih 30 godina krivi strani placenici i neke teorije zavere kako je ceo svet protiv nas, pa od toga svega niko nece da vidi sta sami sebi radimo , sta mislite da li 50/100 bombi sa osiromasenim uranijumom na kosovu u razmaku od 80 dana ili milion dizelasa bez filtera i sa euro 0 standardom koji svaki dan vec 20 godina voze ulicama vise izaziva rak ?
  • BRU

    25.09.2017 12:43
    Popusi dve pakle dnevno, urolja se svaki drugi dan, dobije rak i psuje NATO i osiromaseni uranijum.
    Prestanite sa lazima, osiromaseni uranijum nije koriscen ni u Vojvodini, ni u centralnoj Srbiji a cak i da jeste on nije toliko opasan koliko ga mediji u Srbiji predstavljaju. Alfa čestice koje emituje uranijum ne mogu da prodru kroz list papira, ni kroz površni sloj kože, a 99,5 odsto ovog elementa samo prođe kroz creva u neizmenjenom obliku.
    Dakle za zdravstveno stanje nacije kriv je vas nacin zivota, rekorderi smo po broju pusaca, stres i mnogi drugi faktori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna