Autor: Beta

Info
12.10.2017.
08:47 > 10:24
Privredni sud u Zrenjaninu doneo je zaključak kojim se usvaja prigovor poverilaca i otkazuje javno nadmetanje za prodaju fabrike lekova Jugoremedija zakazano za 16. oktobar ove godine.
  • u prolazu

    12.10.2017 10:31
    Zanimljiva igra SPS!

    Selaković upropastio Jugoremediju, Backović upropastio Galeniku, ostale fabrike lekova rasprodate, a Slavica mentor za plasiranje i testiranje stranih lekova na našem tržištu!

    Povežite tačkice i dobijate sliku krivca, to i deca znaju...

    Da zapevamo onu tursku, kome je do pesme?
  • Takimaki

    12.10.2017 09:33
    Brže, jače, bolje ...
  • Sima

    12.10.2017 09:15
    Bahato, samo bahato
    Nisam čitao čitav tekst, naslov mi dovoljan. I sada, svi znaju to, javno rečeno/napisano i boli koga briga što nam je još jednom za 1 din prodato ono što je nekada vredelo i možda može ponovo da radi. I sada če taj drug član još od države i pare da dobije, po običaju, a radnici sami da kupuju pelene. Pa majku mu, šta je sa nama više? Koliko se to pomerio naš prag trpljenja i tolerancije bahatosti? Ne mogu da verujem i dalje da smo toliko pasivni, nemi i tupavi. Sve češće mrzim oni narodnu "Ničija nije gorela do zore", jer kod nas ta zora nikako da dođe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna