Autor: Beta, FoNet

Info
17.10.2017.
18:06 > 18:07
Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) zatražila je od Bezbednosno-informativne agencije (BIA) objašnjenje zbog čega je njihovoj novinarki Vesni Radojević zabranjeno da prisustvuje obeležavanju dana BIA. Novinaru Politike Dušanu Teleskoviću takođe nije omogućeno prisustvo.
  • Bačvan

    18.10.2017 08:24
    Hello from Bačka
    Ako može britanska i američka vlada da selektuje novinare, koji mogu kod njih da dođu na konferencije za medije, pa valjda može to isto i legendarni Bata Gašić.
    Nije on najgori od sve dece.

    Samo tako brate.
  • Ns 49

    18.10.2017 06:00
    Naravno da treba pozvati i pustiti sve novinare ali kod nas je na delu situacija da su takvi napadi na sistem vlasti, njene predstavnike pa i na samog predsednika da je to već preterano i kao da se diriguju iz nekog ili nekih centara. Takve se priče puštaju u javnost da narod ne zna šta da misli a koliko znam počelo je da je sin predsednika Vučića u 17toj godini istukao golmana fudbalske reprezentacije Stojkovića. Pitam se samo koji to dečak može njega istući kad je on čovek čelik a posle je napričano i napisano puno toga što jako negativno utiče naročito na mlade ljude koji masovno prosto beže iz države a da ne kažem kakav je uticaj na strane investitore, strane kupce naših roba itd.
    I ovaj sajt stalno pušta nekoga koji svoju državu zove Smrdija a to stvarno nema smisla.
  • /

    17.10.2017 22:35
    /
    vi stvarno mislite da vucic nije lutka sa koncima bie?
    stvarno mislite da je onakav kadar za ista?
    pa zadnjih nekoliko premijera su namestili sa sklonostima i ucenjivali ih

    cak i dacic ne peva svojom voljom
    cim je prisao trampu sutradan su ga povezali sa slucajem ubistva one pevacice marjanovic
  • Novosadjanin

    17.10.2017 22:22
    Ta nece da klecedu.
  • Misko

    17.10.2017 22:03
    ko tu koga
    Obicnom coveku koji sve to placa krvavo zaradjenim novcem ipak nije jasno. Mnogo je nekako gorkog ukusa u ustima ostalo, posle svega ovoga. Izgleda da u zemlji Srbiji nikakva hirerhija ne postoji a niko nikoga ne uvazava i postuje,te da je svako iznad svakoga u zavisnosti koliko kojekakvih celavih majmuna ima iza sebe.
  • Preambula

    17.10.2017 21:54
    Ipak,nije lako voditi tako osetljivu agenciju,imate stari kgblobi koji pravi drzavne udare po crnim gorama i makedonijama,pa kiparske kurire,pa deo normalnih,koji rade realan operativan deo posla i na kraju ovi novi skretnicari sa dva brzopotezna kursa koji tek moraju da vide kako koji procenti kome. Mislite da je to lako ?
  • Novosadjan

    17.10.2017 21:26
    Da su pametni ni jedan se ne bi pojavio na proslavi
  • Wolf 359

    17.10.2017 21:13
    Veco,uz tebe smo...
  • Kać

    17.10.2017 19:03
    Ko tu koga farba
    Pozdravljam odluku predsednika Vucica da ne ode na proslavu iako sumnjam u iskrenost i dobru nameru. No, bez obzira sta je u pitanju, neprocenjiva vrednost ovog gesta je to sto sada direktor BIA, bez obzira ko to bio, mora podneti ostavku. Ili ja samo mislim da je tako. U svakoj iole normalnoj zemlji bilo bi tako, a nas predsednik kaze da smo mi lideri u regionu, i sire.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna