Autor: Beta

Info
18.10.2017.
11:03
Od ukupno 1.387 radnika Kompanije "Tigar a.d." u Pirotu, 217 je prihvatilo dobrovoljni odlazak iz kompanije, uz socijalni program.
  • Ne

    18.10.2017 12:13
    socijalnom programu
    budući sam i sama bila predmet "dobrovoljnog odlaska iz preduzeća" ne bih nikom preporučila prihvatanje uslova socijalnog programa, ma kako ti uslovi povoljno izgledali. Zamenu za novo, postojano, radno mesto, u državi nije lako ostvariti, osim ako imate rezervni plan za održavanje egzistencije u vidu odlaska iz države ili ste vlasnik poljoprivrednog zemljišta, ili planirate da se politički angažujete i time profitirate samom mogućnošću da po volji birate tabore od izbora do izbora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna