Autor: Tanjug

Info
18.10.2017.
22:35 > 22:45
Agencija za borbu protiv korupcije mogla bi do kraja godine da počne da sa funkcionerima zaključuje sporazume o priznanju prekršaja, što je pravni institut koji se za sada u Srbiji primenjuje samo na saobraćajne i carinske prekršaje, kaže predsednik Udruženja prekršajnih sudova Milan Marinović.
  • Gradjanin novosadski

    19.10.2017 13:38
    Vratiti oštećenom pravo koje je imao do izmena ZKP 2013 da krivično goni učinioca i za delo koje se goni po službenoj dužnosti ukoliko javno tužilaštvo to ne želi.
    Ovako dospe pred sud samo onaj za koga JT proceni da treba da dospe! Ako JT ne podigne Optužnicu nema sudjenja. A Ako i podigne, oštećeni nema pravo žalbe na presudu.
    Menjati ZKP. Hoću da opet imama pravo da angažujem advokata i o svom trošku gonim krivično svakog ko to zaslužuje, a JT ne uradi svoj posao.
  • Ns

    19.10.2017 08:46
    Težak promašaj
    "Prema rečima Marinovića, do sada je taj pravni institut dao fantastične rezultate za saobraćajne prekršaje."
    Dao je izrazito negativne rezultate, jer ljudi ginu, a zakoni smanjuju dozvoljenu brzinu, nivo alkohola u krvi i slićne nebitne stvati. Za to vreme se kao puni budžet naplatom priznavanja krivice...puni se i od poreza i carine za uvezene krševe...
  • VOJVODJANIN

    19.10.2017 06:27
    Daklem, još...
    ...jedna mogućnost da se - plati. Ni za kak'e druge mogućnosti nisam ni znao ni čuo da postoje, osim - plati. '' Još sam' da vide koji su, odnosno koji će, to prekršaji biti!?'' Obzirom na ''naše poslovično snalaženje'', sredjivanje svega i svačeg, vezaroški sistem,... sumnjam da - sudije više neće trebati. U DRŽAVU. Koji će nam!? I dosad se to sasvim lepo moglo viditi kako, ko ima da plati, mož' i da klati! Totalno nebitno šta si ''naradio''. Tek sad će se raditi sve što ne treba, u mnogo većoj meri, najbezobraznije, najdrskije, naj.... Uz jednu olakšavajuću okolnost! Sad je - legalno! I sve se to ''na mala vrata, da se vlasi ne dosete'' uvlači u svakodnevicu. Prvo malko, kao opipamo, a onda - mošte da se slikate. Da ne kažem pravu reč. No, šta da se radi!? I fašizam je društveno uredjenje, k'o i svako drugo. Ko može da se ''navikne na ovo?'' Samo vlast, i niko drugi. ''Biti prilagodjen u duboko bolesnom društvu, nije merilo zdravlja''.
  • Kimi

    19.10.2017 06:11
    Lopine
    Eto ja cu da pokradem milijarde i da priznam i nikom nista.
  • ma sta ovaj prica

    18.10.2017 23:50
    uskoro
    ce se funkcionerima kako je krenulo i ubistvo pravdati kao prekrsaj. Ocajna sam , ma ne mogu da verujem pa ko su bre oni, nisu birani dabudu privilegovani vec da nesto dobro urede za ovu zemlju ali ispade da ce ova zemlja u r a d i t i za njih dobro e pa odoh ja u funkcionere.
  • istoričar

    18.10.2017 23:45
    Feudalizam
    Bez kazni za VLASTelu.
    Samo će kmetovi biti kažnjavani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna