Autor: HRT, 24sata.hr

Info
19.10.2017.
09:24
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić ima tri dana da se javi u pritvorsku jedinicu Remetinec ili će protiv njega biti raspisan evropski nalog za hapšenje, odnosno interpolova poternica, javlja HRT.
  • ex chapman

    19.10.2017 11:49
    patriJota
    eto još jednog patriJote! veliki Hrvat! ono što Hrvatima treba je jedan novi Matija Gubec pa da sve te tajkune poveša! da se ne čeka da svoju decu proglase za plemiće, da steknu nasledne titule, pravo da sude i presuđuju (to i sad rade kroz korupciju sudstva, ali makar nemaju formalno sudsku vlast). "gosparu Todoriću" nije dosta što je pokrao onolike milijarde, nego je morao da se baškari po renesansnom dvorcu koji je i sagrađen nekako baš odmah nakon što su hrvatski "plemići" krvavo ugušili Seljačku bunu. slučajno!? naravno i njihove pare su bile "pošteno zarađene"! novi "plemići" namerno nas provociraju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna