Autor: Tanjug

Info
22.10.2017.
09:23 > 08:50
Slučaj bivšeg albanskog ministra unutrašnjih poslova, optuženog za korupciju i trgovinu drogom, podelio je i parlament u Tirani, koji je raspravljao o tome da li da se Saimiru Tahiriju ukine poslanički imunitet i dozvoli njegovo hapšenje.
  • Bill

    22.10.2017 12:38
    Mnogo bre komplikovani ovi Albanci.
    Kod nas se takve stvari lako rešavaju. Lepo stene Predsednik pred kamere, sastavi vrhove prstiju, složi pi*koplačljivu facu No. 26,4 i zagledan u helikopterske koridore – kaže nam da korupcije nije bilo! Isto važi za lažne diplome, pad helikoptera, „donacije“ njegovoj stranci i ine pi*darije koje samo uzburkavaju javnost i izazivaju nepotrebne polemike u Skupštini.
    I, čiča miča i gotova priča!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna