Autor: Beta

Info
23.10.2017.
20:59
Državno tužilaštvo Hrvatske saopštilo je večeras da je izdalo evropski nalog za hapšenje osnivača posrnulog hrvatskog koncerna Agrokor Ivice Todorića.
  • Strahinja

    24.10.2017 07:58
    Miškovići, Kostić..
    Svi su se oni bogatili na isti način. Vlada im daje pare pa ih preru preko firme. Ni jedan od tih biznisa ne plaća poreze državi niti bilo kakve takse. Ista priča i kod nas, samo što se tamo zamerio Putinu i Sberbanci pa su ga uništili i hrvatsku Vladu koju će Todorić povući na dno.
    Niko unutar Hrvatske ga ne bi mogao taknuti, kao i kod nas tajkune pošto ih država direktno štiti. Ostaje samo nada da se molimo da se naša vlast i biznismeni zamere nekome jačem pa da povuče vodu i odnese šljam.
  • Sale NS

    24.10.2017 06:26
    Buć !
    Još prenekoliko godina,kada je dotični pokupovao slovenački koncern i počeo ovde da širi svoju IDEAologiju, na svajom ćošku, rekao sam da će ovo jednog dana baš BUĆNUTI - i evo ga! Brinem se samo za mnogo zaposlenih ovde u Srbiji, šta će biti sa njima kada se "vlasnička transformacija" prenese na ovdašnju imovinu ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna