Autor: 24sata.hr, 021

Info
29.10.2017.
19:20 > 21:21
Radnici zaposleni u biblioteci u Vrgorcu u Hrvatskoj prekopali su kutije koje su pre gotovo 30 godina stavljene za otpis i tom prilikom našli prve pesme kultnog jugoslovenskog pesnika.
  • Обсервер

    30.10.2017 13:23
    Дбро је прошла
    Књиге на ћирилици су углавном спаљивали, а тако су пролазиле и књиге на латиници, српских писаца. Сада нас уче о демократији, а прво су кренули од чистог фашизма. ни библиотекар, тада више није могао бити Србин. стотине хиљада написа, имена улица су променили, само због тога што их је подсећало на ћирилицу и ако су написане латиницом. На пример, у Сплиту је избрисана балканска улица, Сутјеска укица а о неким другим и да не говорим. По саобраћајним знацима се не види, где је Београд, него пише задње име села са њихове стране границе и тд......Овако сами показују своју искомплексираност, исфрустрираност, неукост и рестлове фашизма. Клерикализам и даље царује тамо, на понос ЕУ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna