Autor: Beta

Info
10.11.2017.
22:00 > 22:03
Od početka oktobra do danas, 98 slučajeva malih boginja je registrovano u Srbiji, uključujući srpske opštine na Kosovu, od čega su laboratorijski, u Institutu Torlak, potvrđena 24 slučaja, objavio je Institut za javno zdravlje u "Dr Milan Jovanović Batut".
  • milan

    12.11.2017 15:12
    Citatr: "Od virusa malih boginja koji je počeo da se širi prestonicom, obolelo je šest osoba, a svakog dana broj je sve veći." samo se pitam koja je to epidemija od 6 "slucajeva", i gde im je tu ona progresija po kojoj se od 1 zarazi novih 12? ako je ta tvrdnja tacna, onda mi se ovih 6 ne uklapa u statistiku.

    Nejasnoca 1:
    "Od početka oktobra do danas, 98 slučajeva malih boginja je registrovano u Srbiji, uključujući srpske opštine na Kosovu"... "od čega su laboratorijski, u Institutu Torlak, potvrđena 24 slučaja".

    Nejasnica 2:
    "Od početka oktobra do danas, 98 slučajeva malih boginja je registrovano u Srbiji, uključujući srpske opštine na Kosovu"... "Еpidеmiја mаlih bоginjа nа tеritоriјi Коsоvа, s vеćinsкim srpsкim i nеаlbаnsкim stаnоvništvоm, priјаvljеnа је 23. oktobra i dо danas su rеgistrоvаna 84 obolela."
  • Čučuk Stana

    11.11.2017 16:40
    Pod hitno sve vakcinisati! Dosta ste se zaje*avali!!
  • dfq

    11.11.2017 00:11
    ne znam odakle ima toliko ruskih placenika da truju nas narod dezinformacijama i ucestvuju u cedomorstvu promovisuci antivaksersku porpagandu neukih. Pa nije li dovoljno to sto vlada bela kuga, jos i ovi da nas osakate.
  • :/

    10.11.2017 23:28
    -
    Citam komentare i ne verujem...

    Dok ne bude krenulo masovno da se umire, debili se nece nauciti pameti.
  • Salamander

    10.11.2017 23:00
    Sada ima lekara?
    "Mi smo organizovali veliki broj lekara, koji će do utorka raditi i vikendom da bi se sve postiglo. Naravno deca neće morati da se vakcinišu isključivo kod izabranog lekara, već će moći i kod nekog drugog"
    I ne treba da se zakazuje?
    I ne treba fiskalni racun?
    I moze da mi bode dete svako ko hoce?

    E pa nece da moze!
    Sada mi roditelji oroglasavamo da su nam sva deca alergicna na jaja, pa izvolite prvo zakazite i izvrsite testove!!!
  • dr Petrovic

    10.11.2017 22:50
    Kog uzrasta?
    Deca dobila decije bolesti?
    Au, konacno dobra vest: ostace im trajni imunitet.
    Bravo deco!
    Ukoliko stariji dobiju decije bolesti, utoliko gore, jer su vakcinisani i nemaju ZBOOG TOGA trajni imunitet.

    To sto politicari trgovci na nasem zdravlju nacije prave biznis, jeste ZLOCIN i treba da zato odgovaraju.
    Jao i za unistavanje resursa drzave, pitku vodu, rudna bogatstva, poplave, neregulisane vodene tokove, uvoz pesticida, GMO, upropasteno zdravstvo, sudstvo, vojsku, policiju, skolstvo, privredu, poljoprivredu...

  • Tata

    10.11.2017 22:25
    Po svaku cenu
    Ukazuje mi se, da će nekom magijom i čudom na ovim prostorima Balkana stalno da se javlja neka bolest, a da će jedini uslov opstanka biti primljena vakcina od Novartisa.
    Ne brinite, budućnost će me demantovati.
    Ili treba da brinete, ako me ne demantuje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna