Autor: Fonet, N1

Info
12.11.2017.
07:29
Proizvodimo, radimo, ali nekvalitentno, s obzirom na to da to očigledno nema neku veću vrednost na svetskom tržištu, a proizvodna struktura, sa aspekta tehnologije, je nepovoljna i nije dobra osnova višoj stopi rasta koji očekujemo da dostignemo i održimo, rekao je saradnik časopisa Makroekonomske analize i trendovi Ivan Nikolić.
  • Zivan

    13.11.2017 09:27
    Kod nas se uspeva preko politike, ne na osnovu znanja i rada. Niko nije motivisan da stvara kvalitetnije i atraktivnije, stoga svako ko može otaljava posao. Fušeraj je postao standard naše proizvodnje...
  • V

    12.11.2017 10:10
    A zašto?
    Imamo najgore škole gde ne možemo stručno osposobiti ni jednog radnika. Inženjeri i direktori preko veze završili fakultet ili kupili diplomu, pa normalno da ništa novo ne umeju da donesu u državu, već sve ostavljaju na primitivnom nivou. A do promene ne može doći zbog tragova komunizma na kojima još država funkcioniše. Inženjere direktore pa i političare zapošljavati samo ako diplomu stekli u inostranstvu, jer tamo nema da preko veze dođu do diplome ili da kupe diplomu. Pa nećemo imati prevarante da upropoašćuju državu.
  • Nervirach

    12.11.2017 09:05
    Ja sam vec pisao da srbin pravi losije od kineza pa ste me napljuvali. Posebno se jedan uvredio kada sam spomenuo onu staru malu privredu delova za kola. To je bilo katastrofalno. A ni sada nije bolje. Ko tvrdi suprotno, zasto se srafovi polome kada se zavrcu? Sta kazete, to je kineska? Jos gore, ni to ne pravite.
  • Maxa

    12.11.2017 08:05
    Kvalitet
    Kvalitet namirnica i proizvoda niko ne kontroliše, može svako da se proglasi za proizvođača.
  • nsss

    12.11.2017 08:01
    nsss
    u srbiji je sve primitivno a ne samo oprema...primitivna drzava,primitivna vlast,primitivni rukovodioci...a ocekujete na primitivnim masinama vrhunske proizvode...vrhunski su nam sam mafijasi i lopurde

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna