Autor: Beta

Info
16.11.2017.
09:24
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je da su važne odluke, poput promene Ustava, ili spoljni pritisci, razlozi zbog kojih se raspisuju izbori.
  • Promešaj ludake

    17.11.2017 02:57
    Parlamentarni i izbori i ovi u BG će koštati oko 30 miliona eura, a preliće se u privatne džepove onih koji ih i organizuju.Pobediće organizator preko ucene glasača iz JP i zamene listića onih koji ne izađu na izbore (stari isprobani trik).

    Neka SNS plati izbore iz svojih džepova, dakle izbori NE.Neću haos i da zemlja bukvalno stoji dok se ne ispregovaraju koalicije, i guzicopozicije.Preuzmite odgovornost i radite sa svetom i EU, idete silaznom putanjom i zamajavate nas već 6. godinu.

    Uvesti elektronsko glasanje kao u nordijskim zemljama i USA, dakle od kuće sa šiframa, a ne ovako ko indijanci iz 19 veka.No i tu bi odmah naši izmislili prevaru na severu.

    Izvršiti kozmetičke puder izmene u vladi i to je sve.
  • Petar

    16.11.2017 16:47
    sto je mnogo,mnogo je!
    Ne marim,nek budu izbori,ali ovaj put SNS da ih plati.Ili ova gospodja i Vucic.
  • Nervirach

    16.11.2017 13:35
    Sta da napise kada ste sve rekli? Onda samo, zelim da procita komentare.
  • ma

    16.11.2017 11:59
    idi s milim bogom
    Nema nama života ovde ako ga sami ne stvorimo. Sve šaka jada od političara sa svitom gnjusova koji im godinama održavaju vladanje uz sveopšte mentalno i moralno propadanje i ekonomosko siromašenje. Ovde su od titovih vremena odnegovani drp sistem i generacije klimoglavih, pa kad se oslobodiš ta dva dreka tek onda možeš da počneš da razmišljaš da praviš nešto što možda počne da liči na državu, koja je, pa eto, u Evropi i samim tim deo njene kulturne tradicije, ma kakav joj tretman projektanti Evrope pripisali. I dokle više to poštapanje Evropom kada ona puca po šavovima? Dokle ćemo da se zadovoljavamo ovim ili onim političkim opcijama i njihovim tumačenjima da nam je tako zbog ovog ili onog razloga, kada vidimo dokle smo posle sankcija - ratova - bombardovanja - 5.10. dovedeni, dok je na političkoj sceni Srbije i Evrope u funkciji jedna vrteška od političkih hohštaplera koji se vrte po ključu? I kao da je pritisak spolja proizveo narod, a ne političari svojom nesposobnošću da se bave politikom, i kao da je taj pritisak veći od onog narodnog. Koliko je samo štrajkova u 2017. pokrenuto pa ugašeno, od Goše, FCA, prosvetara, vojske i policije, sada poštara?....
  • Salamander

    16.11.2017 11:49
    Draga Maja
    Poznajem te dugo.
    Nemas stida i srama.
    Od detinjstva i mladosti.
  • dule

    16.11.2017 11:22
    Jeste li čuli ikad za grupu "Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar"?

    Ja sam samo čuo za njih, nisam ih slušao.

    Elem, ovi EURO(k)Radikali imaju nešto slično. Oni imaju neočekivane pretnje i pritiske koje sem njih niko niti je video niti je doživeo, koji se isto tako pojavljuju iznenada i rešavaju stvar kad treba tupavom Pink-Parovi-Farma-Grand-Informer narodu opravdati najnoviju svinjariju.
  • vladaNS

    16.11.2017 11:18
    ?
    Kada bi bilo pameti da se napise i ugradi u Ustav nedvosmisleni clan kojim se zabranjuje bavljenje politikom svima koji su se poslednjih tridesetak godina bavili ovim necasnim "zanimanjem". Da se funkcije ogranice na maksimalno dva mandata.
    Znam da je ovo utopija, da je bolest metastazirala ali treba poceti sa mentalnom terapijom.
    Pozdrav iz Vojvodine
  • marko

    16.11.2017 11:15
    e jeste stvarno, bas sada Srbija trpi pritiske spolja? ranije ih nikada nije trpela? i vi ste naivni i posteni hteli da se bavite politikom u nekom fer i pravednom svetu, ali ste, jadni naisli na "strasne pritiske" i sada tugujete i patite,i ne mozete nista bolje od ovoga da uradite? MRS bre foliranti nesposobni!
  • Zvekete

    16.11.2017 10:38
    Info
    Izbori se raspisuju zbog planiranog povećanja glasačkog tela SNS od preletača iz SRS. Lokalni odbori su spremni za ovu migraciju uz odgovarajuću finansijsku nadoknadu.

    Šišaju nas na sve strane.
  • Procedura izdaje

    16.11.2017 10:32
    Nameštanje
    Čemu izbori, kada će ponovo isti pobediti, samo kako bi se pokazalo da ih je narod "izabrao" i kako bi legalno predali Kosovo?
  • LALA

    16.11.2017 10:29
    samo u Smrdiji
    Ima li kraja gadostima u ovoj mracnoj naseobini iz pakla ?
  • Laki

    16.11.2017 10:20
    Jasno
    je svima koji ne gledaju ruzicastu televiziju,i ne citaju Informer, da ce izbori biti raspisani samo da sto manje se u parlamentu cuje glas opozicije,kakva god da je ona slaba.Na zalost uspecete
    u toj nameri da vladate bar jos 100 godina.
  • hag

    16.11.2017 10:18
    Sta ce Maja da radi drugo nego da lupa gluposti...
  • ns256

    16.11.2017 10:04
    ...
    A mislio sam da je zbog partijske discipline. Bot-poslanici su se pobunili protiv Stvoritelja i počeli da glasaju za opoziciju.
  • Novosađanka

    16.11.2017 10:03
    Leteće ti...
    ....ko niko.....
  • Stanovnik

    16.11.2017 09:55
    Penzija
    Kad je vidim propadne mi dan.
  • JustinaNS

    16.11.2017 09:55
    Lečenje bipolarnog poremećaja
    Karakterišu ga ciklične promene raspoloženja: veliki usponi (manija) i padovi (depresija). Epizode su ili manične ili depresivne, s periodima normalnog raspoloženja između epizoda. Promene raspoloženja mogu slediti jedna drugu vrlo brzo, za nekoliko dana (brzo ciklirajuća), ili od nekoliko meseci ili godina. „Usponi“ i „padovi“ mogu varirati u intenzitetu i ozbiljnosti i mogu koegzistirati u „mešovitim“ epizodama.
    Kad su ljudi u maničnoj fazi „povišenog raspoloženja“, mogu biti preaktivni, preterano pričljivi, imaju mnogo energije i mnogo manju potrebu za snom nego obično. Brzo se prebacuju s teme na temu, kao da ne mogu izgovoriti svoje misli dovoljno brzo. Sposobnost održavanja pažnje je smanjena i mogu se lako omesti. Ponekad su „manični“ i razdražljivi ili ljuti i imaju LAŽNE ili PRENAPUMPANE IDEJE O SVOM POLOŽAJU ILI VAŽNOSTI U SVETU. Mogu biti vrlo ushićeni, puni velikih planova za posao i svoj emotivni život. Često im je i rasuđivanje oštećeno... Manija, ukoliko se ne leči, može se pogoršati do psihotičnog stanja. www.psihocentrala.com

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna