Autor: Tanjug

Info
16.11.2017.
23:07 > 21:58
Međunarodna humanitarna organizacija "Save the Children" upozorila je da svakog dana u ratom razorenom Jemenu od gladi umre najmanje 130 dece.
  • Shimmy

    17.11.2017 00:32
    ponavljam se
    Tesko je procesirati ovu vest. Medjutim svaki put kad se radi o natalitetu u srbiji, uvek dobijem gomilu minusa kada istaknem koliko ekonomski polozaj nije kljucni faktor za razmnozavanje i natalitet (ne kazem da je totalno nebitan). Srbija je fenomen, jer smo bukvalno mozda i jedina siromasna zemlja sa negativnim natalitetom. Pokusavam da razumem zverski nagon i libido roditelja, cije dete umre od gladi, a oni bez promene sistema i dalje stupaju u sexualne odnose...
  • realno

    16.11.2017 23:20
    Da im roditelji ne ratuju ne bi umirala.
    Roditeljima je ocigledno prioritet nesto drugo tipa religija, teritoija, novac, granice, a ne sopstvena deca.
    Ceh roditeljske gluposti placaju deca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna