Autor: Beta

Info
19.11.2017.
12:30 > 11:44
Američki kongresmen Eliot Engel izjavio je danas da će Sjedinjene Američke Države uvek podržavati Kosovo.
  • Обсервер

    20.11.2017 09:57
    Поносан
    Чега се паметан стиди, будала се поноси ! Не морате нам поштовани господине објашњавати, јасно нам је да је тај део Србије ваша колонија уточиште војне базе, резерва природног богатства. Само, немојте никад сметнути са ума , да мечка шета и игра, пред вратима многих, неочекивано. ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ !
  • BlasteR

    19.11.2017 19:52
    Ceeekaj malo
    "Pre mnogo decenija rekao sam da će Kosovo biti slobodna i nezavisna zamlja..." Zar to nije ocigledno priznanje da je sve odavno planirano?
  • naravno

    19.11.2017 15:00
    to ste i hteli
    Slobodno oteto KOSOVO JE VAS PROJEKAT i vi ste ga napravili ali demokratsko nije i lazite ceo svet i sebe ali je istina da je oteto a oteto je prokleto i sigurno nije demokratsko a nisu takvi ni izbori a i vi ste zemlja koja otima ubija milione i sve da vama bude dobro i da peofitirate a zato imate sve vise zemljotresa , tajfuna i cunamija i bog vas kaznjava a sta vas sve ocekuje....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna