Autor: Novosti

Info
20.11.2017.
08:44 > 20:10
Četiri osobe osuđene su za polno uznemiravanje i tri za proganjanje od kada su ova dela uvedena u Krivični zakonik Srbije pre pet meseci.
  • Kosmoplov

    24.10.2018 11:19
    LaŽ
    Sve je ovo gomila laži, kakav novi zakon i kakve gluposti. Odnela sam u policiju preko 200 listova poruka i slika koje mi je bolesnik slao, svakodnevno me maltretirao psihički. Na kraju je dobio da plati kaznu a novac otišao u humanitarne svrhe, a on posle svega nastavio po starom. Menjala sam broj telefona i opet sve isto. meni su rekli ukoliko se ponovi da ga opet prijavim i sve ispočetka. Ali kao sto je neko već napisao u kometarima, pošto se radi o bivšem vojnom licu i DB-ovcu, naravno veze su učinile svoje....tako da je sve to jedno veliko NIŠTA
  • ST

    21.11.2017 08:02
    Cinjenica je da je ovakav zakon potreban,medjutim,isto tako je cinjenica,da ce se ljudi jos vise udaljiti jedni od drugih...
  • Radkalne promene

    20.11.2017 21:22
    Mnogo lošeg iskustva do sada. Podnošenja krivičnih prijava koje ne rezultuju procesuiranjem i kažnjavanjem. Već "potapkavanjem" terena i otklanjanjem posledica. Uzroci "dobro zaštićeni" ostaju netaknuti. Treba čovek ds se posveti otklanjanju organizovanih banditdkih grupa, dok nalagodavcima ništa. Sramota!! Videćemo, kako će se ova implementacija u praksi odvijati. Do sada, nekako ili nikako. S tim da bukvalno treba da posvetiš život pisanju prijava, jurcanju po tužilašvu. Jadno!
    Kao i uvek kod nas LJUDSKI FAKTOR. Moraju se menjati stari kadrovi sa novim ljudima, koji nisu njihovo 5, 6, koleno generacijskog podmlatka. Marginalizacija kvalitetnih kadrova, pre svega vojvođanskih sa državnim diplomama i i kvalitetnim znanjem, dovela je do ovog. Nepotizam, protekcija, sve je to korupcija. E ovu lavinu pokrenuti, znači kvalitetne promene i reformu društva. LJUDI, PERSONALNE PROMENE. Nema veze stranačka pripadnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna