Autor: 021.rs

Info
21.11.2017.
19:26 > 19:28
Policija je uhapsila V.D, policajca iz Kikinde, osumnjičenog za primanje mita i njegovog brata B.D, osumnjičenog da mu je u tome pomogao.
  • One vision

    22.11.2017 07:32
    Gde god je panduracija tu nastane problem iako ga nema.Motiv je lična materijalna korist.Nema pandura, nema problema.Tačnije,nekad je u gradu bilo 2 milicajca sa dugačkim pendrekom i fićom pa je bilo više reda nego sad.Na teren su išli uglavnom subotom i uzimali su skromno samo za porciju ćevapa.Tito je krao, a i nama dao, a ovi samo kradu, a nama ne dadu.Sad umesto 2 imamo 222 pandura, pola su krimosi u uniformi.Nakradu se do 40.g, stan, auto,udembele i dobiju srčku od kicanja mladih pripravnica.Mrze jedni druge jer se ne zna ko ima više putera i lopovluka na glavi.Treba to poslati na teren na granicu ili Kosovo, samo prde po gradu i prave nam probleme.
  • Joca

    21.11.2017 21:31
    dali je moguce
    Ja u ovo ljudi ne verujem,nasa policija je jedan fini svet,medju njima niko ne zna sta onaj drugi radi, ali zato jako dobro znaju sta mi koji ih placamo radimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna